Bambigc 0 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego Witam serdecznie. Ostatnio na zaprzyjaźnionym szrocie znalazłem taki rowerek z myślą o renowacji. I oto moje pytanie bo żadnych wiadomości znaleźć nie umiem. Co to za rower,bo chciałbym zachować ja w oryginale. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheJW 1 105 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego To chyba gra niewarta świeczki... Patrząc na to, jak ruda zeżarła stalowe elementy, obawiam się o stan ramy... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambigc 0 Napisano 9 Lutego Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego Mimo wszystko chciałbym się dowiedzieć cóż to za model. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dovectra 365 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego 2 godziny temu, Bambigc napisał: bo żadnych wiadomości znaleźć nie umiem. Masz naklejkę na główce ramy. Tam jest producent. Daj dobre zdjęcie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambigc 0 Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego Niestety nie ma. Było coś tam, są widoczne dziury po nitach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bambigc 0 Napisano 10 Lutego Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi