malystolik Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Dzień dobry Nie znam się na rowerach. Ostatnio zainteresował mnie temat wypraw rowerowych i chciałbym spróbować swoich sil w pokonywaniu dluższych dystansow jednośladem. Zamierzam jeździć głownie po asfalcie i równym terenie. Wydaje mi sie że najlepszym wyborem byłby rower crossowy do którego dokupiłbym bagażnik. Budzet do 2000zl, moj wzrost 172 waga 73kg. Próbowałem znaleźć coś sam, jednak wybór jest tak duży zrobił mi się lekki mętlik w głowie Modele które przykuły moją uwagę miedzy innymi ze względu na dużą dostępność to Kross evado 4.0, Kellys Cliff 70, KANDS MAESTRO CROSS SH DEORE. Z góry dziękuje z wszelką pomoc.
chudzinki Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 1. Na początek to temat w [ ]. 2. Przeglądałeś inne podobne tematy? 3. Wstawiaj linki.
MikeSkywalker Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Powiem brzydko - wyszukiwarka nie boli. Tematów o rowerach crossowych w rożnych budżetach jest codziennie po kilka.
dark1 Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Jeśli tylko asfalt to nie koniecznie rower crossowy, szukaj czegoś lżejszego bez ciężkiego nic nie dającego amortyzatora, lżejsze opony, sztywny widelec.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.