Gość Adrian Napisano 12 Styczeń Czesc wszystkim, Mam pytanie, mianowicie czy do Scotta Scale 970 bedzie pasowala kaseta Slx -cs m7100? Nie bardzo wiem jaki bebenek jest przy owym Scale’u.. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
0 Gość Adrian Napisano 12 Styczeń Dodam ze rower jest z 2020r na osprzecie Sram Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
0 TheJW 1047 Rowery (2) Napisano 12 Styczeń Nie będzie. Tam jest kaseta SX, czyli na tradycyjny bębenek. M7100 jest na Micro Spline. Możesz tam założyć kasety 11rz od Shimano lub co najwyżej NX Eagle od Sram. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
0 bogus92 303 Rowery (1) Napisano 13 Styczeń Jeszcze do kompletu można wybrać kasetę Sunrace, bądź zmienić bębenek. Cytuj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czesc wszystkim,
Mam pytanie, mianowicie czy do Scotta Scale 970 bedzie pasowala kaseta Slx -cs m7100? Nie bardzo wiem jaki bebenek jest przy owym Scale’u..
Udostępnij tego posta
Odnośnik do posta