Skocz do zawartości

[2500] Cross/Treking

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

rozglądam się za zakupem roweru (SZOK)

Sprawa wygląda następująco -budżet do 2500 pln przy czym zakładam, że w budżecie zmieści się jeszcze krzesełko do jazdy z dzieckiem więc na rower z osprzętem zostaje 2300.

Po wstępnym rozpoznaniu zwróciłem uwagę na 2 rowerki:

Rower ma być głównie do jazdy po mieście/parkach/polach - i na wycieczki (Roztocze, Jura Krakowsko-Częstochowska etc.)

Z góry dziękuję za pomoc :)

Napisano

Najpierw zdecyduj czy to ma być corss czy trekking . Niby podobne ale tak naprawdę to mogą być dwa światy . Corssa Ballance C4 odpuść sobie . 16kg bez wyposażenia to bardzo dużo , opis niedokładny , amor (?) co najmniej podejrzany i dziwna geometria , w każdym razie na zdjęciu dziwnie wygląda . Trekking Indiany jest ok . Oczywiście to rower na twarde drogi .

Napisano
33 minuty temu, WaGiant napisał:

Najpierw zdecyduj czy to ma być corss czy trekking . Niby podobne ale tak naprawdę to mogą być dwa światy . Corssa Ballance C4 odpuść sobie . 16kg bez wyposażenia to bardzo dużo , opis niedokładny , amor (?) co najmniej podejrzany i dziwna geometria , w każdym razie na zdjęciu dziwnie wygląda . Trekking Indiany jest ok . Oczywiście to rower na twarde drogi .

Dzięki za podpowiedź.

Zdecydowałem, że pójdę w stronę crossa - właśnie wróciłem z kolejnego sklepu gdzie sprzedawca zachwalał BBF CTX 1.5 - o którym nic nie potrafię znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...