faze Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pozdrawiam wszystkich. Właśnie wróciłem z tygodniowego wypadu w góry (okolice Zakopanego) ze swoim starym rowerkiem Scott Peak. To coś ma już chyba ze 16 lat i dalej działa. Owszem musiałem wymienić manetki bo się rozleciały i kiedyś tam założyłem V-brakei, raz wymieniłem opony. Rower miał 1 (słownie jeden) przegląd z prawdziwego zdarzenia - na którym gość poprawił łańcuch, poregulował i stwierdził, że tylnej felgi nie da się już wycentrować bo jest za bardzo zdarta od hamowania. Nigdy go nie oszczędzałem, wygląda trochę jak po wojnie. Zazgrzyta i jeździ. Od czasu do czasu jakiś bieg przeleci. Ale nie chce się małpa rozlecieć. Ze znudzenia kupiłem Lapierre Tecnic 500. Ciekawe czy tak długo pociągnie? Tak mało problemów z waszymi sprzętami wszystkim życzę i jeszcze raz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalesnik Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich : ) Od pewnego czasu czytam lekturę forum, lecz dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkali Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjt2004 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witajcie Pozdrawiam wszystkich rowerowych zapaleńców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macius26 Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam! Jestem nowy. Dzięki waszej pomocy w najbliższym tygodniu zostanie posiadaczem nowego rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2504 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 witam jestem tu dopiero 2 dni i już mi się tutaj spodobało nie myslałem że będzie na tej stronie tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virgilio Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam jestem już tu od paru dni (tydzień ?) no i widze, że rowery mnie wciągnęły, zwięc będę zadawał sporo pytań BTW mam na imie Robert i mam 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusek997 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jestem Tu od nie dawna ;] Mam już swój rowerek i widze, że te forum jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki12101 Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam wszystkich! Mam na imię Mikołaj i mam 14 lat . Mój rowerek to Giant Boulder z bliżej nie określonego roku. Fotka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zydek008 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam wszystkich Hawk razor cc full deore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notfound Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 To ja też przywitam. Jakoś czytałem forum od końca i dopiero teraz zobaczyłem ten temat... PS Jak wstawiałem emotke to zaciekawiła mnie inna: bo ja kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam, Zarejestrowałem się co prawda baardzo dawno, ale jeździć bardziej na serio zacząłem dopiero w tym sezonie, a przeglądać częściej forum zacząłem parę dni temu Sporo przeczytałem, a nawet udało mi się odpowiedzieć na kilka pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gziniak Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam wszystkich . Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem roweru UNIBIKE Flite. Jak na razie nie mam za bardzo z kim jeździć, ale mam nadzieję, że już wkrótce się to zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witamy wszystkich nowych jak i tych troszkę starszych stażem użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AHS Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja rowniez sie przywitam:) Chcialam co prawda uzyskac tu odpowiedz na jedno pytanie, ktorej nie znalazlam na forum. Ale z tego co widze im bardziej grzebie w regulaminie etc, nie rozumiem czemu nie moge zalozyc nowego tematu z pytaniem, majac od wyboru tylko "napisz nowy temat" lub "podglad posta" bede wdzieczna bardzo jesli nie dostane banana za odbiegniecie od tematu witania sie, a dostane jakas wskazowke:) Pozdrawiam wszytskich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazapius Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam i pozdrawiam z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 witam jestem nowym użytkowanikiem z Bydgoszczy i trochę tu zagoszczę. Zaczynam trening od przyszłego sezonu i wystartuje w lokalnych imprezach sprawdzę czy się nadaje bo jak na razie to mogę cisnąc ile chce i nie mam problem z zakwasami bólami itd. ograniczają mnie tylko moje płuca i nie wiem jak sobie z tym poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfz Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 witam wypada się przywitać tak więc oto jestem typowa amatorka.. jeśli chodzi o mój aktualny poziom, chciałbym to oczywiście zmienić, pozdrowienia, do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek94 Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam ! Mam na imie Wojtek i mam 15 lat. Interesuje sie rowerami od (zaledwie) tygodnia . Jak na razie na forum bede czesciej zadawal pytania niz na nie odpowiadal Podzdrawiam, Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artkor Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Jeździmy z żonką w Gryfinie i okolicach. Na razie kilka dni ale widzę że to strasznie wciągające i zagościmy tu na dłużej. pozdrowienia Agnieszka i Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daredevil Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To i ja się przywitam i ładnie mówię DZIEŃ DOBRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xBoskiRomanx Napisano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich no i Pozdrawiam bardzo serdecznie Ostrowiec Wita Karol 18 lat Cocaine elo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja również witam wszystkich... Jestem z Warszawy. Od roku dosc intensywnie jezdze i mam zamiar stale sie rozwijac w tym kierunku. Pozdrawiam wszystkich zapalenców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regis Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam Piszę z Radomia a jestem Filip bardzo podoba mi się to forum więc się zarejestrowałem, rowerek jest dla mnie każdą wolną chwilą. Pasjonuje się też landkiting'iem takie miniaturowe paralotniarstwo wiec jeśli coś z tej dziedziny to piszcie służę pomocą. Forum jest extra trzymajcie tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McBoy Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.