Skocz do zawartości

[Suport] Token TK877EX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie na tym zdjęciu jest model niższy o którym pisałem w pierwszym poście TK877EX - widać to po braku uszczelnienia misek.

Napisano

Jest identyczny ze zdjęciem i kształtem misek z sieci do 878. Różnica tylko przeźroczystością tulei.

Napisano

Stało się najgorsze. Wykręciłem korbę i suport shimano i podczas wyciągania tulejki wypadł mi na rękę ociupinki skraweczek aluminium...

Nosz karwasz barabasz.

Obejrzałem rurki i nie widzę ubytków - ale bawiłem się sporo w ostatnich tygodniach z pozycją siodełka więc pewnie gdzieś tam coś się "ukruszyło". No nic. Wyczyściłem wszystko, nasmarowałem, skręciłem. Wychodzę na deszcz zrobiłem dwa kółka wokół komina i cicho jak na pogrzebie organisty... Albo ponowne czyszczenie coś dało albo ten skrawek mi gdzieś tam terkotał.

Zostałem z Tokenem i raczej nie będę go zwracał - niech czeka na swoją kolejkę albo hardteila którego będę chciał złożyć jeszcze w tym sezonie.

Nosz kurde bele.

Napisano

Pisałem : )

Ale to zdecydowanie nie najgorsze co mogło Ci się przytrafić :D

Tyle, że to raczej nie z komina bo by nie trzeszczało. Musiało być jakieś ziarnko piasku w gwincie.

U mnie też dobry suport leży :D i kilka łożysk :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...