Semper_fidelis Napisano 16 Stycznia 2020 Napisano 16 Stycznia 2020 Jak chcę użyć jakiejś opcji z edytora, odpowiedzieć komuś, poprawić błąd i td. i muszę kliknąć w obszar pod reklamą to znika znacznik tekstu, a pojawia się normalny kursor i po naciśnięciu włącza mi się strona z reklamy. Też tak macie? Da się to jakoś naprawić? Na czerwono zaznaczyłem obszar gdzie co bym nie zrobił to po kliknięciu ładuje mi reklamę.
siemalysy Napisano 17 Stycznia 2020 Napisano 17 Stycznia 2020 Siema, Ktoś zamierza się zająć tym problemem. Dzieje się tak już od dawna. Żeby można było napisać trzeba czekać kilka chwil bo inaczej po kliknięciu w nowej karcie otwiera się reklama. Podobnie się dzieje podczas zmiany strony wątku, tam strona się ładuje na nowo jako reklama. Irytuje to strasznie... W moim przypadku przeglądarka to Chrome.
Root Admin Mieciu Napisano 18 Stycznia 2020 Root Admin Napisano 18 Stycznia 2020 Tak, mam już rozwiązanie, dzisiaj powinno być wdrożone
Root Admin Mieciu Napisano 18 Stycznia 2020 Root Admin Napisano 18 Stycznia 2020 problem powinien być już rozwiązany
Root Admin Mieciu Napisano 20 Stycznia 2020 Root Admin Napisano 20 Stycznia 2020 jaka to wersja chrome?
Semper_fidelis Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Napisano 20 Stycznia 2020 79.0.3945.130 Teraz jest już lepiej. Reklamę mam na środku tak jak kiedyś.
Root Admin Mieciu Napisano 21 Stycznia 2020 Root Admin Napisano 21 Stycznia 2020 Problem ROZWIĄZANY.Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.