wkg Napisano 11 Lutego 2020 Napisano 11 Lutego 2020 Przecież licznik może brać sygnały z tych samych czujników i wyświetlać. A potem wyrzucić do Stravy czy Endo. Wygląda na to, że zegarek nie jest potrzebny.
K86 Napisano 11 Lutego 2020 Napisano 11 Lutego 2020 A polecasz jakiś konkretny licznik? Znalazłem np. Sigma Rox 11
Mod Team safian Napisano 11 Lutego 2020 Mod Team Napisano 11 Lutego 2020 A czytałeś ten temat? Bo 5 stron jest własnie o licznikach z GPS, również o tej Sigmie XD
wkg Napisano 11 Lutego 2020 Napisano 11 Lutego 2020 Jak chcesz tylko do wyświetlania danych z czujników, nie chcesz map i funkcji treningowych to kupiłbym najtańszy na alliexpress i tyle.
juras.szy Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 a czy ktoś mógłby podać jakieś liczniki które mierzą dystans do tyłu czyli ustawiam dystans np. 100 i licznik odlicza mi do zera. Dzieki za odpowiedź.
K86 Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 Znam aplikacje, która ma taką funkcję. Korzystam z Naviki na telefonie. Mam płatna subskrybcje do nawigowania ok 7 zl/rok. Powiadamia i wlacza ekran tylko w momencie kiedy musisz skręcić itd.. A jedną z głównych informacji na ekranie może być ile dokładnie trasy jeszcze ci pozostało.
juras.szy Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 no tak ale mi chodzi o licznik a nie o aplikacje na telefon
arek_wro Napisano 17 Lutego 2020 Napisano 17 Lutego 2020 Nie sądzę żeby którykolwiek z producentów wpadł na pomysł, żeby zaspokoić tak niszową potrzebę. Możesz sobie ewentualnie wgrać trasę, i ustawić dystans do końca. Ale przynajmniej poćwiczysz odejmowanie
Mod Team safian Napisano 17 Lutego 2020 Mod Team Napisano 17 Lutego 2020 Teraz, arek_wro napisał: Nie sądzę żeby którykolwiek z producentów wpadł na pomysł, żeby zaspokoić tak niszową potrzebę. Pff, VDO chociażby ma taką funkcję, nazywa się Navigator, ot choćby w tym modelu: http://www.cycleparts.de/en/products/m3/highlights-1.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.