Skocz do zawartości

[Licznik] szukam z pulsem + dystans

oalan1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.  Szukam czegoś taniego co mi zczyta puls z pulsometru oraz poda dystans, czas i ewentualnie prędkość.  Muszę wiedzieć na wyścigu czy może w danym momencie mogę bardziej przycisnąć.  Nie potrzebuje gps ani kadencji, stravy itd.  Co mogę wam się sprawdziło w takiej formie ?

Napisano

Ale puls Ci nie powie czy możesz przycisnąć. Co najwyżej powie Ci, że przegiąłeś i masz problem i teraz to cię będą wyprzedzać albo się zarzynasz.
Zasadniczo to, że masz taki a taki puls nie znaczy że możesz mniej albo więcej.  Możesz mieć dobry dzień i jechać mocno i długo ze stosunkowo wysokim pulsem albo zły i nie podskoczysz. Puls będziesz miał niższy, a i tak Cię odetnie jak będziesz chciał cisnąć, bo już się dwa razy zajechałeś.    
Tanie liczniki z pulsem mają na ali Co warte nie wiem zapewne tyle ile kosztują. No i zależy co rozumiesz przez tani. Tani licznik to 500zł dla kogoś, kto kupuje licznik za 2k...Dla kogoś innego 100 to będzie dużo.

Napisano

Bliżej tych 100 lub 200 . No dla mnie ten puls będzie zamiast miernika mocy.  Bo mniej więcej wiem jaka siłę generuje przy jakim pulsie.  Na pewno będę coś wiedział mimo wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...