FunWolfEZ Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Siema mam problem ponieważ kupiłem zębatke race face narrow wide na bcd 104 mm i musze w mojej korbie wymienic pająka na większego I mam pytanie czy ten bedzie pasował do korby
woojj Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Nie da się .....zmienić trzeba zębatkę na odpowiedni rozstaw.
seraph Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 W shimano nie da się wymienić pająka - jest zaprasowany na ramieniu korby. Pająk, który wrzuciłeś jest do SRAM.
FunWolfEZ Napisano 7 Października 2019 Autor Napisano 7 Października 2019 Mam tą korbe w rowerze i na moje oko to nie jest jedna część (pająk z korbą)
seraph Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Oczywiście, że to nie jedna część, ale na powyższym zdjęciu widać, że jest to ze sobą sprasowane na stałe.
Mod Team michuuu Napisano 7 Października 2019 Mod Team Napisano 7 Października 2019 Teraz, FunWolfEZ napisał: na moje oko to nie jest jedna część Masz racje, można oddzielić oś od pająka ale tylko jeden raz.
Dokumosa Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Pająk droższy od zębatki ale mniejsza z tym - trzeba kupić zębatkę pod 96bcd a i tak będzie to ch..o wyglądać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.