TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Napisano 2 Lipca 2019 Za kilka dni zaczynam wyczekany urlop i spontanicznie zrodził się pomysł pojechania nad jezioro Białe koło Okuninki (możliwe, że pod namiot). Oczywiście poza imprezowaniem, leżeniem plackiem na plaży i spaniem chciałbym pojeździć trochę rowerem w innym niż na co dzień terenie. Zastanawiam się jednak, który rower ze sobą zabrać. Najchętniej wziąłbym i szosę, i MTB, ale niestety ogranicza mnie wielkość auta. O ile na szosie zawsze można gdzieś pojechać, to już nie wszędzie znajdą się warte zainteresowania tereny pod MTB, dlatego mam wątpliwości. Czy ktoś z "lokalsów" lub tych, którzy mieli okazję pojeździć tam rowerem mógłby mi podpowiedzieć, który zabrać?
TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Autor Napisano 2 Lipca 2019 Nie no, mam zamiar odjechać kilka kilometrów od plaży...
dovectra Napisano 2 Lipca 2019 Napisano 2 Lipca 2019 http://geologia.pgi.gov.pl/arcgis/apps/MapSeries/index.html?appid=8d14826a895641e2be10385ef3005b3c Tam wszędzie piachy po osie.
biker_xc Napisano 2 Lipca 2019 Napisano 2 Lipca 2019 no cóż, z uwagi na klimat tego miejsca wybrałbym ten tańszy
TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Autor Napisano 2 Lipca 2019 Uuuu... To może w ogóle tam nie jechać? Z zamkniętego pokoju, ewentualnie auta, chyba nikt mi roweru nie ukradnie?
biker_xc Napisano 2 Lipca 2019 Napisano 2 Lipca 2019 chyba nie zależy ile warty A tak na poważnie to raczej celowałbym w mtb. Scotta nie bierz
adadadi Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Odkupię trochę temat. Jak kolego wyszedł Ci ten wyjazd nad jezioro Białe. Jestem "lokalsem" i zastanawiam się ile udało Ci się zwiedzić.
TheJW Napisano 16 Września 2019 Autor Napisano 16 Września 2019 Nic. Pojechałem i na miejscu zastał mnie ziąb i deszcz. Nie wyjąłem nawet roweru z auta. Po 22 godzinach byliśmy już w drodze powrotnej, bo Różowa się pochorowała z tego zimna. Ale jeśli masz jakieś trasy do zaproponowania, to podrzuć, może dam Okunince szansę w przyszłym roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.