Mospiter97 Napisano 12 Maja 2019 Napisano 12 Maja 2019 Witam mam rower kross hexagon 6.0 z widelcem sr santour i ręczną blokadą amortyzatora na widelcu i mam takie pytanie czy jest możliwość założenia do tego manetki na kierownice żeby blokować?
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2019 Mod Team Napisano 12 Maja 2019 Nie jeżeli myślisz o rozsądnych kosztach.
Mospiter97 Napisano 12 Maja 2019 Autor Napisano 12 Maja 2019 A jeszcze mam pytanie co do tego widelca to on jest sprężynowy czy jaki? Sory za głupie pytania ale jestem zielony w tym temacie
Janu_sz Napisano 12 Maja 2019 Napisano 12 Maja 2019 https://www.kross.pl/pl/2018/mtb/hexagon-6-0 masz w opisie SR Suntour XCT potem wchodzisz na stronę producenta, dystrybutora i voilà - wiesz wszystko. 2 minuty roboty. Nie rozumiem, dlaczego w dobie internetu nie potraficie z niego korzystać młodzi.
pinok Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Czy ktoś w ogóle używa tych manetek ? Ja mam ale może ze 2 razy użyłem, chyba dla sprawdzenia czy działa
rzezniol Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 XCT z mechaniczna blokadą czy HLO ? Do mechanicznej nie dość że nieopłacalne to jeszcze grożące uszkodzeniem widelca. Blokadę mechaniczna włącza się na postoju z rozprężoną sprężyną. Pozdrawiam
Gość Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 6 godzin temu, pinok napisał: Czy ktoś w ogóle używa tych manetek ? Ja mam ale może ze 2 razy użyłem, chyba dla sprawdzenia czy działa Jak robisz podjazd lub jedziesz po asfalcie, to blokujesz amortyzator żeby nie "pompować". Jak jeździłem jeszcze z amortyzatorem to manetka była w użyciu non stop, nawet na krótkich podjazdach.
Janu_sz Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 6 godzin temu, pinok napisał: Czy ktoś w ogóle używa tych manetek ? Ja mam ale może ze 2 razy użyłem, chyba dla sprawdzenia czy działa Tak, regularnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.