Skocz do zawartości

[przestroga] uważajcie

ejpok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To juz bardziej obstawialbym jakis glupi zaklad w stylu "zaloze sie, ze nie poderwiesz rowerzysty". Bo jakby chcieli zrobic kuku to bys nie uciekl. No i do Yariska ciezko wlozyc rower.

• Mod Team
Napisano

Ojj panowie, czytanie ze zrozumieniem u was leży. Jasno ejpok opisał sytuację, a wy dziwujecie się dopatrujecie się niewaidomo czego.

Sytuacja nietypowa aczkolwiek zdarza się, mogłeś równie dobrze zostać przez kogoś wystawiony :/

Napisano

:021:

To juz bardziej obstawialbym jakis glupi zaklad w stylu "zaloze sie, ze nie poderwiesz rowerzysty". Bo jakby chcieli zrobic kuku to bys nie uciekl. No i do Yariska ciezko wlozyc rower.

I chyba masz rację :) ale równie dobrze mogli wracać z jakiejś libacji(tutaj wersja z drogowskazem nie jest już do końca taka głupia) pokłócić się i pod wpływem impulsu wpadli na pomysł abby przetrzepać komuś odwłok no i zauważyli ciebie... Tak czy siak lepiej że pojechałeś dalej bo nikt tak naprawdę nie wie jak to się mogło skończyć...

Napisano

Takie akcje to raczej się robi jeśli ktoś chce ukraść komuś samochód klasy lepszej :) ...szczerze to nie chce mi sie wierzyć zeby sobie robili akcje na rower za kilka tysięcy :):) ...no chyba że brakowało im mocno kasy :)

Napisano

Eh, może ty i inni normalni ludzie nie robiliby dymu dla roweru za kilka tysięcy (zacznijmy od tego że w ogóle nie robiliby dymu :)) Myślę że ten temat, a właściwie to dyskusja w tym temacie nie ma sensu, ponieważ sam jego autor nie jest tak zaangażowany jak inni, którzy lubią sobie pogdybać :) Teraz każdy po kolei będzie wątpił, pisał że to zbieg okoliczności itd a potem włączy sobie TV i posłucha nowych wiadomości jak ludzie zabijają za 20zł albo robią inne fajne rzeczy dla zabawy. Jak dla mnie to temat ostrzegł, jego rola spełniona i można go zamknąć. A psychikę i motywy tego "złego" zostawcie psychologom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...