Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ankaanka
Napisano

o kurcze, widzę że tu się pojawiła jakaś odpowiedź, sprawdzałam forum do 11.15, a że nie było wpisu do 11:05, to uznałam że pojechaliście na 11:30, i dopiero dzisiaj to odczytałam, sorki...

Napisano

To ja się pochwalę swoim wyjazdem na Śnieżkę. Nie jechałem z Legnicy bo bym się spocił :P Wjazd był z Karpacza. Zrobiłem 35 km w czasie nie pamiętam już jakim, średnia podjazdu 4 - 6 km/h xD zjazdu ok 36 - 42 km/h, max miałem 69,6 km/h. Polecam taki wypad. Tam jest chyba zakaz wjeżdżania na sam szczyt ale nikt nas nie zatrzymał.

Napisano

hehe :P

No ja aktualnie mam rower w rozsypce suport mi padł zamówiłem ze sklepu internetowego drugi i przysłali mi suport i oczywiście albo ja sie pomyliłem albo oni . Na stronie było napisane ze to suport z gwintem angielskim a na zdjęciu był suport włoski i oczywiście pech chciał ze wysłali mi suport z gwintem włoskim w którym nawet miski nie mogę zdjąć ... nosz &*#%^@( $%^$

Napisano

Witam,

Będę w najbliższy weeknd w Legnicy, dlatego też szukam inspiracji/ispiracji i towarzysza na sobotni wypad. Opcje są dwie:

1. Asfalt (może być trochę szutrów), 100km, wyjazd koło 8rano powrót na 14-15.

2. Góry (raczej petla), wyjazd na cały dzień, tempo wycieczkowe. Do samochodu może wejdą 3osobo-rowery(ja+2)

Jakieś propozycje?

Napisano

W jaki dzień tygodnia to było i o której godzinie? Dużo turystów jest? Tez chcę się tam wybrać.

Czesc zapomnialem ci odpisac na post. Bylem 24 czerwca. Na miejscu wyruszylismy gdzis tak ok 1O.

Ludzi troche bylo i prawie kazdy komentowal nasz wypad ale ne bylo negatywnych reakcji. Gratulowali wytzymalosci i zyczyli powodzenia w podjezdzie. Spotkalem na miejscu dwoch chlopakow z woclawka ktorzy tez mieli za cel sniezke i dalismy rade w 4. Wjezdzalismy zielonym szlakiem. Na poczatku trzeba bylo rwery prowadzic bo bylo zbyt stromo i ominelismy glowna brame gdzie sie placi. Zrobilismy to bo nie bylismy pdwni czy mozna z rowerami wjezdzac do parku karkon. A zjezdzalismy czerwonym chyba i zoltym. Tez nie bylo latwo bo czasem bylo tak stromo ze trzeba bylo znosic rower. Tak w skrocie opisLem wyprawe. Smarowalem przez telefon takze bez polskich znakow i pewnie z malymi bledami;)

Napisano

Witam,

Będę w najbliższy weeknd w Legnicy, dlatego też szukam inspiracji/ispiracji i towarzysza na sobotni wypad. Opcje są dwie:

1. Asfalt (może być trochę szutrów), 100km, wyjazd koło 8rano powrót na 14-15.

2. Góry (raczej petla), wyjazd na cały dzień, tempo wycieczkowe. Do samochodu może wejdą 3osobo-rowery(ja+2)

Jakieś propozycje?

Dawid ja mogę jechać . z tym ze opcja z autem odpada bo nie mam pieniędzy na paliwo :) Chyba ze twoje auto bardzo mało pali :)

Napisano

hej

w niedziele ze znajomymi z pracy planujemy wyjzad szynobusem do Swidnicy nastepnie zoltym szlakiem Bolek przez Dobromierz,Bolkow w strone Jawora nastepnie do Legnicy.

Jesli sa chetni to zapraszam,wyjazd z dworca glownego Legnica o 6:10.

hej

w niedziele ze znajomymi z pracy planujemy wyjzad szynobusem do Swidnicy nastepnie zoltym szlakiem Bolek przez Dobromierz,Bolkow w strone Jawora nastepnie do Legnicy.

Jesli sa chetni to zapraszam,wyjazd z dworca glownego Legnica o 6:10.

http://www.ks-j.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=105:trasa-r

• 1 miesiąc temu...
Napisano

No no, wakacje wszystkim dopisywać muszą, skoro taka cisza ^^

Do Legnicy przyjeżdżam 29 sierpnia i wyjeżdżam 5 września (1 września już zajęty), także jeśli coś organizujecie (a organizujecie ;]), to się przyłączam!

Napisano

Jestem po miesiącu niejeżdżenia. Czy jest ktoś chętny na jutro, na delikatną, spokojną, asfaltową przejażdżkę ~50 km?

Napisano

Mnie jednak jutro nie będzie. Jadę z Łukaszem do Jeleniej zobaczyć te wyścigi sprinterskie w centrum Jeleniej Góry (Jelenia Góra Trophy).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Chce ktoś kupić kabel miedziany do anteny? Mam długość 22 metry. Mogę go pociąć ewentualnie, ale jakby ktoś chciał wszystko to by w ogóle było bosko. Okazało się, że problemy nie są z przewodem, a w sumie nie wiadomo z czym. Oddać nie mogę. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...