Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok, to jesteśmy umówieni, wtorek (10.04), godzina 10:00, skrzyżowanie Nowodworskiej/Jaworzyńskiej.

Po drodze będą otwarte sklepy, więc nie trzeba zabierać ze sobą zapasów na cały dzień ;).

Wstępna lista: Jarek; Łukasz, Morpheo, Boango, Olomaster. Ktoś jeszcze?

Napisano

Prognozy pogody na dzień jutrzejszy optymistyczne, to i wycieczka niezagrożona :). Widzimy się jutro o 10:00. Gdyby ktoś zaspał, to dzwonić na 794 74 99 39 ;).

Napisano

Wybiera się ktoś jutro na jakąś małą przejażdżkę ? ;) tak popołudniu chce trochę pokręcić, ale bez szaleństwa bo czuje jeszcze wtorkowe wulkany w nogach ;d

Napisano
Poco każdy widział jak koło wygląda

Z forum tez każdy widział? :D To są te koła co dopiero kupiłeś? Zamiast wymieniać coś w tym rowerze co chwile zacznij jeździć. Na wulkanach Cię nie było! :P

Napisano

Czołem! Szkoda, że mnie nie było 10, bo piękną trasę obraliście. Oby pogoda szybko powróciła, bowiem bolesna strata pięknego piątku, piąteczka, piątunia. W sumie, to wygląda na to, że wróci na chwilę w piątek ^^

Jarku, wygląda nieźle, może się kiedyś skuszę na taki dziennik. Póki co wystarcza mi mapa na ścianie, która jednak nie chce się trzymać nawet na dwustronną taśmę <_< To tak słowem marginesu, bo żaden z niej dziennik, a jedynie pomazanych parę okolic.

Teraz zorientowałem się, że na moim profilu w Traseo jest taki prowizoryczny dziennik :D

Napisano

To jak, jutro jakas grubsza trasa ?^^ proponuje kapele, albo tamę na jeziorze pilchowickim. Wyjazd pewnie koło 10.

Dajcie znać czy ktoś chętny ^^

Tapatalk'nięte z androida

Napisano

Ja nie mogę, bo jadę do Wrocławia:( Ale za tydzień mam wolną sobotę, niedzielę i wtedy chętnie wybiorę się na dłuższe wycieczki:)

Napisano

Ja niestety także nie mogę, za dużo mam pracy. Dopiero po weekendzie zacznę coś więcej jeździć...

Ale z tego co widzę, to według prognoz, jutro będzie deszczowo, radzę wziąć to pod uwagę ;).

Napisano

Może się uda nowe oponki potestować jutro jak nie popada... a najwyżej test odbędzie się w błocie > :D

Napisano

Dzisiaj byłem w Liścach. W lesie między Jaroszówką i Liścami odkryłem bagna, także tamtą trasą nie palę się jechać. Jeszcze zdałoby się oczyścić rower z błota...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...