Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dla Marka rozwiazanie :D Trenazer przed TV, ustawiony na takie obciazenie jakie jest w danym momencie na TDF :voodoo:

Co do wspolnego wyjazdu, chetnie sie pisze, na taki w wiekszym gronie, cos jak na 13 bylo, zreszta ta trasa tez moze byc :P oczywiscie to jak wroce :)

Napisano

Łukaszu jeżdżę dla przyjemności z mniejszymi i większymi przyjemnościami . w promieniu 30km od Legnicy widziałem już chyba wszystko , a we Francji jeszcze nie byłem , a widoki są tam ładne :) wiec czemu mam znów oglądać te same widoki jak mogę zobaczyć coś innego np pireneje i ładne zameczki nad Loarą :)

Eper trenażer to chyba nie dla mnie :) a jak by był jeszcze z takim obciążeniem jak podjazd pod który kolarze sie wspinają, to bym musiał chyba na plecach targać ten trenażer :P

W Poniedziałek na TDF jest dniem wolnym wiec może w poniedziałek (18 lipca ) che się ktoś przejechać gdzieś ? trasa do ustalenia :)

pisać kto chętny

Napisano

No to piękną mamy pogodę... Sprzyja kolarstwu ;d Czy jest ktoś chętny na jakis wypad w wiecej osob jak słońce zawita nad Legnicą ? ;D

PS. Ma ktoś jakieś vki do sprzedania ? ;d

Napisano

Juz tak nie narzekaj na Alhongi. Moje z klockami meridy zatrzymaja mnie kiedy zechce. Nawet Evo mowil ze mam mocne hamulce, a on jezdzi na tarczach XTR wiec raczej wie co to znaczy mocne hamulce :P

Napisano

Wszystko zasługa klocków Meridy. Bez tego to są słabe hamulce. Jeździłem na nich ponad pół roku z fabrycznymi klockami jakie tam dali (też alhongi) i siła nie porażała. Hamulce Accent to najlepsze jakie mam do tej pory. Sztywne i zatrzymują w miejscu z twarda mieszanką. :icon_cool:

Napisano

Wszystko zasługa klocków Meridy. Bez tego to są słabe hamulce.

Trudno, zeby hamulce bez klockow byly mocne :P

Napisano

jeździłem na v-łkach akcentach , Shimano acera i teraz mam Shimano XT i jest różnica w sztywności

Ja mogę się gdzieś przejechać jak wyjdzie słońce .

Napisano

Też bym się gdzieś wybrał ale max 50 km. Po ostatniej wyprawie odezwał się staw skokowy który był kontuzjowany w zimie i za bardzo nie mogłem jeździć przez kolejne 3 dni. A co do skuteczności V'ek ważna jest sztywność, klocki oraz stan obręczy (czystość, zużycie,) warto ją odtłuścić co jakiś czas.

Napisano

ano miałem, ale do innego bika poszły ;D. Stwierdziłem że w lvl'u z v'kami bedzie lżej, a taka moc jak przy tarczach mi nie potrzebna ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...