Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Axm -> "Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp."

a poza tym chodzi Ci raczej nie o zębatkę tylko największą tarczę w korbie, tak ?

Popraw linka i wymień tarczę (tzw blat ze względu na wielkość), ja klucza do wolnobiegu niestety nie mam :)

Napisano

Zdjęcia szajsowe, doszedłem do wniosku że wstyd je w ogóle pokazywać :icon_redface:

Owy blat pewnie niewiele tańszy będzie od tej korby, więc na razie sobie podaruje :P

Serdecznie witam Koleżankę Gosię i Kolegę Lyndowssa B)

Gosiu, na stronie OSiR'u w Legnicy nie ma żadnej wzmianki na ten temat :(

Napisano

OSiR tego nie organizuje

na plakacie pisze tylko głównym sponsor

nie wiem nic na ten temat

widziałam tylko ogłoszenie

jeżeli będziecie w centrum możecie przy okazji podejść do biura( koło galerii piastów)i zobaczyć na drzwiach ten plakat ja również spróbuję się czegoś dowiedzieć

Pozdrawiam

Napisano

Forum się rozrasta i dobrze :thumbsup: Cześc wszystkim ;)

Evo ta korba to to samo co ja mam, jakiś sis albo altus.

Axm tymi zębami brakującymi się nie martw, wydaje mi się że mam tak samo, a jest to jakiś pseudo system lepszej zmiany biegów

Napisano

Klucza do wolnobiegu już nie potrzebuje, wywaliłem plastik nieśmiertelnym Victorinoxem :icon_lol:

Korba to fc-m191, za cenę blatu mogę kupić korbę Truvativa ;)

Co do skrzywienia, to mi nie o to chodzi, ze zmianą biegów, tylko o to że jak kręcę korbą to widzę jak łańcuch na boki pływa :icon_confused:

Z nieznanych mi powodów poprzedni link zaczął działać...

Dostał ktoś jakiś cynk kiedy ma wiosna nadejść? <_<

Napisano

Ja bym napisał np do tego gościa http://allegro.pl/tarcza-koronka-shimano-alivio-42-zebyokazja-i1457405016.html#gallery i zapytał czy tarcza pasuje do Twojej korby. Mocowanie na 4 śruby, 44 zęby, powinna pasować. Tą osłonkę w korbie możesz zdjąć, ja kiedyś w Deore też miałem, zawsze to kilkanaście gram mniej :D

Pogoda w najbliższym czasie się nie zmieni, ale z tego co widzę na http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/legnica to za tydzień ma być + ale niestety z opadem.

aha, co do Biri, rama jest super, planujesz jakieś mody na bardziej sportowo czy odpowiada Ci bardziej turystyczna pozycja ?

Napisano

Dzięki :D

Z racji cienkiej warstwy lodu potocznie nazywanej szklanką, którą już dość dokładnie badałem, nic na razie nie mogę powiedzieć o pozycji, choć kierownicę zmienię z powodu widocznych w innym albumie, dość agresywnych otarć, i nalotu rdzy(a to ponoć aluminiowa kierownica...), tylko czekam na doświadczenie z jazdy, żeby zdecydować czy prostą, czy giętą.

Muszę skrócić łańcuch, tylko nie wiem o ile, podpowie mi ktoś? :rolleyes:

Co do rajdu dookoła Polski:

20110224008.th.jpg

Przepraszam za odbicie, ale światło tak padało na wyświetlacz telefonu, że nie widziałem jak zdjęcie wyjdzie.

Napisano

AxM, jeżeli chodzi o korbę, to gdzieś powinienem mieć nówkę, nie śmiganą zdjętą z jakiegoś hexagona zdaje się. Akurat prawą stronę, z blatami, bo w lewej ktoś ukręcił gwinty i poszła z powrotem do Krossa. Myślę, że za 15 zł by poszła, oczywiście o ile uda mi się ją znaleźć w serwisie i oczywiście jeżeli Ty będziesz chętny :)

Napisano

Dzięki :D

Z racji cienkiej warstwy lodu potocznie nazywanej szklanką, którą już dość dokładnie badałem, nic na razie nie mogę powiedzieć o pozycji, choć kierownicę zmienię z powodu widocznych w innym albumie, dość agresywnych otarć, i nalotu rdzy(a to ponoć aluminiowa kierownica...), tylko czekam na doświadczenie z jazdy, żeby zdecydować czy prostą, czy giętą.

Muszę skrócić łańcuch, tylko nie wiem o ile, podpowie mi ktoś? :rolleyes:

Co do rajdu dookoła Polski:

20110224008.th.jpg

Przepraszam za odbicie, ale światło tak padało na wyświetlacz telefonu, że nie widziałem jak zdjęcie wyjdzie.

Ja mam dość mocno skrócony (bo mi się rozerwał), skracaj co 2 ogniwa i skuj spinką (jak skujesz skuwaczem to moze stracić na wytrzymałości) no i zawsze możesz użyć 2 spinek w razie czego.

Napisano

Jak by ktoś chciał mam do sprzedania przednie koło z mocowaniem pod tarcze

szczegóły na pw

cena 50zł

Nie che mi się tego wysyłać a może komuś z was sie przyda :rolleyes:

gg:4371785

Napisano

Witam wszystkich bikerów z Legnicy i okolic:)

i od razu:).....potrzebuje koło tył mtb z piasta na 7 rzędów jakby ktoś posiadał to chętnie odkupię.

Napisano

Witaj Pawle :)

Koło na kasetę czy wolnobieg? niewątpliwie przyda się ta informacja potencjalnemu sprzedawcy :)

Napisano

Planuje ktoś coś pośmigać w ten weekend ? Planu na trasę jako takiego nie mam ale mogę gdzieś wyskoczyć jeśli pogoda będzie łaskawa :)

Napisano

Mam do sprzedania koło, co prawda piasta na kasetę 8/9, ale mogę dołożyć prawie nie używaną kasetę 9

to kółko do roweru mojej żony, napęd zmianiałem jakiś czas temu także żadnych zmian w tym kierunku już nie będę robił:)ale dzięki za propozycję.

Napisano

Witaj Paweł :)Mam do sprzedania koło, co prawda piasta na kasetę 8/9, ale mogę dołożyć prawie nie używaną kasetę 9 :)

Napisz coś więcej o tym kole bo ja też potrzebuje tylne koło, konkretnie do trenażera więc rewelacji nie muszę mieć byle by było z kasetą 9tką

jaki stan tego koła i wyjściowa cena ;) ?

Napisano

A czy może ma ktoś na sprzedaż sztycę 27.2mm, 440mm?

Napisano

Oczywiście pomyłka, miałem na myśli sztycę 400mm :)

Szkoda że możliwość edycji tylko przez 15 min -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...