cervandes Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Hej, chciałbym zabezpieczyć jakoś korbę, już dwa razy przydzwoniłem kamieniem wystrzelonym spod koła w piękną błyszczącą korbę. Czy macie na oku jakieś ciekawe zabezpieczenia dedykowane do tej korby? A może polecacie coś uniwersalnego? Pozdrawiam
Dokumosa Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Też dmuchałem i chuchałem na swoją korbę do pierwszego przywalenia korbą w kamień. Teraz jest więcej zabawy bo już mi korby nie szkoda więc jej nie oszczędzam
TheGlazina Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Na swoją korbę nakleiłem i polecam folie od BikeProtection. Do kupienia na Allegro.
Gość Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Kup sobie folię w papierniczym, sklej dwie warstwy i naklej na korbę. Jak masz cyrkiel tnący to uda Ci się obkleić bardzo dokładnie. Jak tak zrobiłem i praktycznie nie widać że jest tam jakakolwiek naklejka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.