Roballinho Napisano 18 Kwietnia 2018 Napisano 18 Kwietnia 2018 Sprzedam ramę Author Synergy. Jest to rama trekking / cross. Pomieści opony 700x40c, może większe też. Piwoty są wykręcone, ale powinienem gdzieś je jeszcze mieć. Jednak gwarancji, że znajdę, nie dam. Rama jest w rozmiarze 18". Ja mam 170cm, ale jeździło mi się dobrze. Kluczowe wymiary: A: 460mm, B: 560mm, F: 440mm, G:120mm. Kątów nie mam jak zmierzyć, pozostawiam dociekliwym. Może znajdą w internecie. Jest trochę rys i ubytków lakieru. Wgniotów brak. Wszystko widać na zdjęciach. W komplecie stery i zacisk sztycy. Głowka ramy jest pod miski 34mm, sztyca: 31,8mm. Mufa splanowana pod zewnętrzne miski. Cena 200 zł + kurier 15 zł. Odbiór osobisty pod Wrocławiem mile widziany. Zdjęcia
Roballinho Napisano 19 Kwietnia 2018 Autor Napisano 19 Kwietnia 2018 Rama jest pod obręcze 28". Proszę moda o dodanie tej informacji i usunięcie pozostałych postów.
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.