Michal2008 Napisano 27 Marca 2018 Napisano 27 Marca 2018 Cześć! czy w sigmie 16.16 da się skasować tylko wybrane dane czy tylko wszystkie? mam np. prędkość max, prędkość średnią, dystans wycieczki, czas wycieczki itd. i chcę usunąć tylko powiedzmy dystans wycieczki, a resztę zostawić; jak to zrobić?, jak usuwam lecą od razu wszystkie dane.. Za pomoc i odpowiedź z góry dzięki i pozdrawiam.
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2018 Mod Team Napisano 27 Marca 2018 2 godziny temu, raven napisał: do instrukcji Bardziej merytorycznej rady nie masz? 3 godziny temu, Michal2008 napisał: czy w sigmie 16.16 da się skasować tylko wybrane dane czy tylko wszystkie? Po Twoim pytaniu dopiero sprawdziłem w moim jak to jest. Dotychczas kasowałem wszystkie wskazania dzienne i nie potrzebowałem kasować tylko niektóre. Wygląda na to, że wszystkie albo nic. Instrukcja też o tym nie wspomina.
cervandes Napisano 28 Marca 2018 Napisano 28 Marca 2018 Ale beznadzieja. W serii .12 kasuje się najpierw tę pozycję na której się jest ustawionym a dopiero drugie wciśnięcie kasowania usuwa pozostałe dane "dzienne".
olesz Napisano 28 Marca 2018 Napisano 28 Marca 2018 Niestety tak jest. Mam 14.16 i kasujesz wszystko albo nic.
Michal2008 Napisano 28 Marca 2018 Autor Napisano 28 Marca 2018 ok, dzięki za odpowiedzi, pytałem w imieniu braciaka. W sumie popatrzyłem na instrukcje i na demo licznika na stronie sigmy i też nic nie znalazłem... sama mam 12.12 STS i można kasować co się chce tylko, że mam 4 przyciski, a w 16.16 są chyba 2...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.