Moorzyn Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Cześć! Nigdzie nie mogę znaleźć jaką indeksację posiada ww. manetka. Przypuszczam, że 1:1 jak to Sramy, ale chciałbym się upewnić. Muszę skombinować nową, gdyż obecna przy próbie użycia wymiękła - cypelek, który popychał mechanizm obrotowy w środku wymiękł i pękł. Nigdzie jednak nie znalazłem identycznej, więc szukam jakiegokolwiek innego zamiennika (i byle najtaniej, bo to tylko zimówko-mieszczucho-bułkowóz). Może ktoś potwierdzić, że indeksacja to 1:1?
radomir82 Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Ta piasta będzie działać tylko z dedykowaną manetką, która tania nie jest btw.
Moorzyn Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Napisano 9 Grudnia 2017 No żesz w mordę.... Kiedyś przyfarciłem i tę manetkę za 4 dyszki zdobyłem, więc znośnie... Dlaczego inne nie podpasują?
woojj Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 jest tam prawie 2 razy większy ciąg linki.....ino oryginał.
Moorzyn Napisano 10 Grudnia 2017 Autor Napisano 10 Grudnia 2017 Ech, nienawidzę tych miejskich wynalazków... Manetka nieindeksowana nie podeszłaby? Wydawanie stówy na takie coś mnie nie urządza :/
zekker Napisano 10 Grudnia 2017 Napisano 10 Grudnia 2017 Raczej ciężko będzie wyczuć czy bieg wszedł prawidłowo czy nie.
woojj Napisano 11 Grudnia 2017 Napisano 11 Grudnia 2017 Manetka nieindeksowana nie podeszłaby? jak znajdziesz taką która wybiera 4,5 cm linki..... Nie ma sensu. Nie ma nic gorszego jak wyskakujące biegi w piaście biegowej. Kupuj oryginał. Szukaj używki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.