bongkox Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Hej! Mam prośbę do posiadaczy Łancucha KMC X10 10.93. Kupiłem wersję oem z centrumrowerowe.pl i mam wątpliwości co do oznaczeń na łańcuchu nie wiem czy dostałem odpowiedni model. Na zdjeciach podglądowych widać wybite na łańcuchu oznaczenie xsp na moim są tylko oznaczenia kxm x10 6k. Może ktoś podesłać fotkę jakie powinny być oznaczenia.
Witboj Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Na łańcuchu sprzedanym mi z Giantem mam oznaczenia XSP i X10. Na OEM-owym tylko X10 i 6G, też nie mam XSP. Ja kupowałem OEM z Cyklomanii z Opola. Poza tym oba wyglądają jednakowo, działają jednakowo (dobrze) a nawet ten OEM jest mniej podatny na rdzę ale oryginał jeździł w zimę i to pewnie powód.
bongkox Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Napisano 1 Sierpnia 2017 Czyli jednak nie ma reguły na oznaczenie.
Dokumosa Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Ale czemu masz jakieś wątpliwości? .93 ma niklowane zewnętrzne płytki a wewnętrzne szare.
bongkox Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Napisano 1 Sierpnia 2017 Nie miałem pojęcia , jak można odróżnić 10.93 od innych modeli kmc. Czyli po zdjęciu widać jaki to model?
Dokumosa Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Tak, to .93. Wersja .73 ma szare/matowe zewnętrzne pyłki, tu są niklowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.