Gavron Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 rzeczywiście kochanego mam tatusia zresztą ma 62 na karku a jeszcze potrafi mnie wyprzedzić jestem z niego dumna winszuję bo tacy ludzie to teraz rzadkość pozdrawiam (Tatę tez ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 318pkt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 rzeczywiście kochanego mam tatusia zresztą ma 62 na karku a jeszcze potrafi mnie wyprzedzić ::smile:: jestem z niego dumna Mój 63 ale ja z nim nie jeżdżę :roll: nie jestem cyborgiem 8) Jak sobie wstawię pompę X-0 i karbonowe nogi to pomyślę nad tym :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arulin Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ja tylko 401 ptk nabilem :grin: A leczeniu za zadne skarby swiata sie nie poddam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoke Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ja w cykloze wciagam powoli moja rodzinke dzisiaj z udalo mi sie wyciagnac mojego staruszka(wierzcie mi to nie lada sztuka) i braciszka. tata troche na poczatku narzekal ale pozniej jak sie rozkrecil to probowal mnie nawet wyprzedzac ale jakos mu nie wychodzilo :wink: moze cos z tego bedzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaq Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 nom... cykloza jest zaraźliwa :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A mojego staruszka coś skutecznie wyleczyło :sad: woli jeździć blachosmrodem :? Musze go wziąć w "obroty" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja zaraziłem jazdą kumpli z uczelni i moją dziewczynę Będą zdrowsi :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiko Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 336 PKT :] A powoli zaczynam wciągac rodzine i kumpli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 A powoli zaczynam wciągac rodzine i kumpli xD Ja już ojca wciągłem co prawda nie szaleje ale jeździ prawie codziennie to już cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bleah Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 211-dopiero zaczynam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 331 pkt. czy to dobry wynik :?: jeżdzę ,a już nie pamiętam jak długo :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 212, wciagnalem mame, mama wciagnela kolezanke, kolezanka kolezanke, kolezanka kolezanki swoja kosmetyczke )) i teraz musze jezdzic z takim peletonem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Cykloza rozwinięta w pełni ----- 326 pkt - będzie lepiej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoke Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 212, wciagnalem mame, mama wciagnela kolezanke, kolezanka kolezanke, kolezanka kolezanki swoja kosmetyczke Wink)) i teraz musze jezdzic z takim peletonem... wspolczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 10 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Dlaczego współczujesz :?: to bardzo pozyteczna nauka pokory moja mama nie jeździ zbyt szybko ale jak z nią jadę to już się przyzwyczaiłem chciałbym tak jeździć po urodzeniu dwójki dzieci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sado Napisano 12 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 317 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 17 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Dlaczego współczujesz :?: to bardzo pozyteczna nauka pokory moja mama nie jeździ zbyt szybko ale jak z nią jadę to już się przyzwyczaiłem chciałbym tak jeździć po urodzeniu dwójki dzieci :wink: Ale jeździć te 15 kmh jest męczące za wolno się jedzie . Też czasami zdarzało mi się jeździć z rodzinką, średnia V=14 kmh a pod górkę szło się pieszo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 17 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ja, rzadko co prawda, ale jeżdżę z mamą i w lesie wymięka, ale na szosie jest całkiem, całkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 17 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Mozna jechać 15km/h ale biorąc namiar na długi dystans, wtedy sie dobrze jedzie. Jednego dnia można tak pyknać grubo ponad stówe ;-) . Ja jak z rodzicami jazde to trakruje to jako spacerek tudziez wycieczke krajoznawczą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 17 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 A przy zjeździe zamiast przyśpieszyć to wszyscy hamują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 18 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Niezły ten test. :wink: Mi wyszło 152. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Coś mi ten test nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Nie działa, ponieważ Ta strona została usunięta lub przeniesiona. :-? Jeżeli test się pojawi na innej stronie podam prawidłowy link w pierwszym poście. [ Dodano: 2005-08-24, 22:14 ] I już wszystko wiem :grin: Strona została przeniesiona. Test znajduje się => tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.