xTheSimonYT Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Witam mam taki problem w piątek doszedł mi nowy rower z allegro złożyłem go tam tylko przednie koło i kierownica do montażu. Podjechałem do kolegi blok dalej aby z nim pojeździć. od razu po wyjeździe rower zaczął przepuszczać (tylko lekko) rower jest do 70 kg gdzie ja ważę 37. następnego dnia wieczorem gdy jeździłem to rower pod koniec jazy przepuszczał do końca (czyli że w ogóle. nie jechał) łańcuch nie przepuszcza ponieważ bez obciążenia rower również przepuszcza. Proszę o pomoc
Quell Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisz jeszcze raz z sensem,może dostaniesz odpowiedź,bo jak na razie to jest nie do ogarnięcia.
phoe Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Albo wolnobieg do wymiany, albo serwis bębenka piasty. Chyba że to jakiś Nexus itp, to serwis piasty.
talento259 Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Ale co Ci przepuszcza? Powietrze z dętki uchodzi czy co?
Piter233 Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Podejrzewam że chodzi o to że nie ma napędu. Wrzuć link do oferty. Jeśli to nexus to prawdopodobnie źle go wyregulowali.
Mod Team Puklus Napisano 17 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2017 Panowie skoro waży 37, to dośc młody chłopak, nie czepiajcie sie składni i nie szydźcie Ewidentnie problem z zapadkami, odnieś rower do serwisu a jak jest nowy oddaj na gwarancje.
phoe Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 ^Tym bardziej że [] zrobił, regulamin przeczytał. Jak z allegro to raczej nie odda na GW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.