SwiftyGOD Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Witam jestem zielony w tych sprawach chciałbym zaczac swoja przygode z fr lub dh Sam nie wiem jaki rower kupić.Może byc używany do 2000zł.Myślałem nad tym na poczatek. ATX 2 (2017) - Giant Bicycles | Polska Tez moze byc skladany z czesci Wzrost 165cm Waga 45kg
Piter233 Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zobacz sobie w jakiej kategorii jest ten rower i sam sobie odpowiedz na pytanie czy się nada.
SwiftyGOD Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Napisano 2 Kwietnia 2017 Rzeczywiście czy mozecie mi jakiś zaproponować za 2tys używany lub nowy
Gość Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Za 2 tysiące do FR lub DH to kupisz używany amor Wybacz za szczerość, ale pisząc takie rzeczy pokazujesz że nie masz bladego pojęcia o dyscyplinach o których piszesz oraz o samym sprzęcie
SwiftyGOD Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Napisano 2 Kwietnia 2017 A taki rower żeby od czasu do czasu sobie skoczyć po jakieś górce i żeby się nie roz leciał to ten co podałem w opisie wystarczy?
Gość Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 Ten rower nadaje się do tego żeby sobie nim bardzo spokojnie pojeździć po lesie, do niczego więcej
SwiftyGOD Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Napisano 2 Kwietnia 2017 A mógłbyś znaleźć taki dobry rower do 2tys może być używany
SovaLTD Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 A mógłbyś znaleźć taki dobry rower do 2tys może być używany To albo dobry, albo za 2 tys. to się jedno z drugim wyklucza. Niektórych rzeczy nie przeskoczysz, ten sport czyli DH, FR nie jest tani i nie da się kupić DOBREGO takiego roweru za 2 tys. Może i kupisz jakiś tam, ale i tak pewnie trzeba będzie w niego wpakować drugie tyle. Poza tym masz już ciuchy, kask, buty? Wiesz, że serwis takiego roweru to też są koszty ileś tam set zł na sezon? Poczytaj trochę, zainteresuj się, zobacz ile co kosztuje, dozbieraj więcej kasy, bo za 2 tys to naprawdę nie ma sensu.
Gość Napisano 2 Kwietnia 2017 Napisano 2 Kwietnia 2017 To co kolega wyżej + zastanów się czy chcesz uprawiać DH/ FR czy może jednak skoczyć z 10 cm hopki w lesie i trochę "przyszpanować" rowerem przed kolegami. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale taki rower nie nadaje się do niczego innego jak zjazd z góry.
SwiftyGOD Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Napisano 2 Kwietnia 2017 Bardzo wszystkim dziękuję za odpowiedź zainteresuje się tym poczytam i dozbieram
Mod Team sznib Napisano 2 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2017 Klasyk na bitchu z szóstkami za równe 2 tysie: https://www.olx.pl/oferta/ns-bitch-marzocchi-66rc-zee-slx-na-czesci-CID767-IDlap7I.html#4809a536f3
dearek24 Napisano 4 Lipca 2017 Napisano 4 Lipca 2017 Hej, Polecam Ci moje cudo, ktore z bolem serca sprzedaje. Rower na 24" i sztywnej ramie NS bitch, a dodatkowo z duzym damperem dzieki czemu super sprawuje sie w streecie, freeride, Dirt, a nawet w Dual dzieki zastosowanem przelozeniu. Ma niezniszczalna hydraulike Hayes Nine i jest skladany tak aby dawal mi mozliwosc trikow na Streecie i Dircie ale takze zaliczania sporych dropow i 20m lotow na Hopach. Rower jest w bardzo dobrym stanie. https://www.olx.pl/oferta/super-rower-street-dirt-slopestyle-dual-ns-bitch-marzcochi-CID767-IDn23ng.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.