roswell Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 Witam,szukam prostego, niedrogiego zegarka do treningu uzupełniającego. Potrzebne mi są w zasadzie dwie funkcje wyświetlane jednocześnie:- stoper (czas treningu)- drugi stoper (czas odpoczynku/interwału)Istotne dla mnie jest, żeby były wyświetlane czytelnie (duże cyfry) no i żeby zegarek od razu się nie rozleciał.Chciałbym wydać jak najmniej jako że potrzeba mi go na jakieś 2-3 miesiące.Może ktoś coś polecić? Dziękuję, Damian
Mod Team sznib Napisano 26 Marca 2017 Mod Team Napisano 26 Marca 2017 Gshock g-056b Stoper jest standardowo, dodatkowo programowalne interwały z sygnałem pomiędzy. Jak chodzi o wytrzymałość... to GShock Mam takiego kilka lat i jestem zadowolony. Do kupienia za niecałe 200 plnów: https://minuta.pl/p,zegarek-meski-casio-g-shock-g-056b-4ver,8624.html
roswell Napisano 26 Marca 2017 Autor Napisano 26 Marca 2017 Dzięki, tylko on chyba jest już nie do kupienia?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.