Skocz do zawartości

[hobby] - zbieram bilety komunikacji miejskiej ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć
Od ponad 10 lat mam pewne hobby
Zbieram bilety komunikacji miejskiej i polskie i zagraniczne
Posiadam w swoim zbiorze bilety z czasów denominacji, sprzed denominacji, bilety które obowiązywały w całym kraju (wszystkie były takie same ) po dzisiejsze. 
Mam już ponad 10tys biletów - i każdy z nich jest inny! nie ma dwóch takich samych w zbiorze;) 
A w naszym kraju, wiadomo, ciągłe zmiany - w wielu miastach podwyżki cen biletów, w niektórych obniżki, ostatnio powstają nowe miasta z komunikacją, jak np Zakopane wink.gif 
Piszę tu o tym, ponieważ chciałabym was o coś prosić.
Może macie w domu zbędne wam bilety komunikacji miejskiej, mogą być jednorazowe, miesięczne, karnety, albo nieaktywne, zużyte, niepotrzebne karty miejskie. Skasowane. 
A może ktoś z Was kiedyś jako dzieciak też zbierał, a teraz kolekcja tylko leży i się kurzy. 
Z wielką chęcią bym je od was przygarnęła. Koszt wysyłki zwykłym listem pocztowym to 2.50 Mogę zwrócić koszty wysyłki na konto bankowe albo przesłać wam znaczek. 
Proszę o kontakt tu albo lepiej na maila biletybeaty@wp.pl
A 90% mojej kolekcji można zobaczyć na mojej stronie www.bileciki.org 

Napisano

Interesują Cie też bilety z prywatnej komunikacji?  :thumbsup:

Takim jesteś zainteresowana? 

krc2Ey.jpg

Napisano

Przez najbliższy tydzień postaram się pozbierać różne bilety i wyślę  :thumbsup:

Adres do wysyłki ze strony jest aktualny?

Napisano

Tak, adres jest aktualny.

Dzięki!! 

Jak będziesz wysyłał to wrzuć jakieś info że to do ciebie, żebym wiedziała komu dziękować :P 

Mam coś takiego.Jeden jest z Rzymu w dniu beatyfikacji Jana Pawła II,reszta Warszawa.Zainteresowana ?

cc7e2619f9429f22.jpg

Taak i to bardzo! 

Napisano

Jak się ogarnę to ci wyśle.Mam też parę sztuk kartek na mięso,paliwo.Jak znasz kogoś kto to zbiera to też odstąpię.Ja zbieram banknoty więc jest mi to niepotrzebne

Napisano

Super, Dzięki! W sumie to znam kogoś kto zbiera kartki - także też możesz dorzucić. Adres w dziale kontakt na stronie jakby co

Wyśle wszystko co mam.Kolekcja super :)

Napisano

Podziwiam hobby. Świetny pomysł.
Niestety na ten moment mogę poratować jedynie biletem bardzo tradycyjnym warszawskim, o którym wspominał skom25, natomiast w kolorze białym. 

a0ec239a5d31224dmed.jpg

Napisano

Podziwiam hobby. Świetny pomysł.

Niestety na ten moment mogę poratować jedynie biletem bardzo tradycyjnym warszawskim, o którym wspominał skom25, natomiast w kolorze białym. 

a0ec239a5d31224dmed.jpg

Dla jednego biletu nie warto wydawać kasy na list - jak kiedyś będziesz miał więcej to wtedy się dogadamy ;) 

Podeśle kilka rzeszowskich, na PW wyślę szczegóły bo może już masz :)

Ok! 

Oprócz biletów komunikacji miejskiej chętnie przygarnę też bilety pkp i bilety wstępu! :) 

Napisano

Różne warszawskie też mogę podesłać. Choroba zmogła to i bilety trzeba kupować.

Z Lizbony i Porto też pewnie coś będę miał. Oczywiście jeżeli, takie aktualne też Cie interesują.

Napisano

Tyle znalazłem ale za 2,5 nie oddam bo znaczek droższy :P

P_20170221_165457_HDR_zps7gzdritg.jpg

Chcesz to Ci mogę te 2.50 na konto przelać :D 

Różne warszawskie też mogę podesłać. Choroba zmogła to i bilety trzeba kupować.

Z Lizbony i Porto też pewnie coś będę miał. Oczywiście jeżeli, takie aktualne też Cie interesują.

Interesują i to bardzo ;) 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam kilka biletów warszawskich, karty miejskie z Porto i Lizbony oraz jednorazowe lizbońskie (w formie paragonu).

Zainteresowana?   

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...