Skocz do zawartości

[rower szosowy] kwota ograniczona 1000 1500 2000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bruno,mialem juz jeden rower szosowy ale nie chce zbytnio kupowac roweru z dekatlonu poprostu nie wierze ze sa to dobre rowery

Napisano

No tak, w decathlonie mają tylko wyroby roweropodobne. 

Do 2000zł zastanawiałbym się tylko nad używanym rowerem. Nowego nie znajdziesz nic ciekawego.

Napisano

Tak się składa że Triban 520 cieszy się dobrą opinią.I raczej cięzko go przebić stosunkiem cena/podzespoły

Napisano

Potrójna tarcza w rowerze szosowym jest niepotrzebna, według niektórych wręcz nie przystoi... A poza tym, chyba nie można narzekać.

Napisano

Cena/podzespoły to nie wszytko. Produkują rowery MTB i zamieszczają informacje, że nie można ich użytkować w terenie. Więcej o decathlonach nie ma co mówić. 

Napisano

Produkują rowery MTB i zamieszczają informacje, że nie można ich użytkować w terenie.

Jeśli kupisz jakiś tani model to może i tak.Wolą się zabezpieczyć przed sytuacją gdzie ktoś rowerem za 1000zł chciał spróbować ostrego downhilu

Napisano

Ok, trafiłem na fanboya. Ja i tak wrzucam do jednego worka decathlony, romety, kellysy i tym podobne marki.

Wracając do tematu, to na allegro jest i do wiosny będzie jeszcze więcej okazji, warto się rozejrzeć.

Napisano

Do 2000zł zastanawiałbym się tylko nad używanym rowerem. Nowego nie znajdziesz nic ciekawego.

wiemze nie ma co sie bardzo zastanawiac nad nowymi bo sa drogie 

Napisano

Bronię,bo takie przekreślanie z automatu tego sklepu jest  wg mnie niesprawiedliwe.Znajdź mi firmę,która daje dożywotnią gwarancję na ramę?Oczywiście w podobnych pieniądzach.To chyba o czymś świadczy?

Napisano

Decathlon jest w porządku. W umiarkowanej cenie daje niezły osprzęt i gwarancję. Choć nie podoba mi się w szosie potrójna korba, to jednak rozumiem, że jest to sprzęt dla masowego odbiorcy.

Napisano

Tak się składa że Triban 520 cieszy się dobrą opinią.I raczej cięzko go przebić stosunkiem cena/podzespoły

Popieram za tą kasę nie znajdziesz nic porzadniejszego. Sam kiedyś kupiłem rockrider a i za małe pieniądze mogłem cieszyć się sprzętem z osprzętem z wyższej półki zamiast za te same pieniądze jeździć na Acera jeździłem na grupie x7 i rockshox.

Nie ma co robić ble bo to żaden obciach wolę RR na x7 niż gianta za dopłatą 1000 na Acera.

Wspomniany triban jest na pełnej grupie sora za plus 1000 kupisz inny rower na pełnej grupie tourney. Już tą ścieżkę przeszedłem. Szukaj używki jeżeli logo deca cie drażni bo za te pieniądze nic lepszego między nogami prócz naklejki nie będziesz miał.

tapniete z telefonu

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...