xo83 Napisano 18 Listopada 2016 Autor Napisano 18 Listopada 2016 Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Bo jak chciałeś ładować to ogniwo ? Eeee, nie widziałeś zdjęcia??http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=19751z drugiej strony płytki kabelki z zarobionym wtykiem, tak żebym nie musiał rozrywać "opakowanych" ogniw.A ja szukam "pudełeczka na ładowarkę (płytkę tp4056), żeby nie leżała taka luzem...
Quell Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Acha. Co do obudowy,to raczej tylko home made. Ja bym zrobił z pudełka na aku aa lub aaa.
cervandes Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 W sklepach elektronicznych masz masę pudełek w przeróżnych wymiarach. W spożywczych masz pudełka po tictacach, każde jedno się nada. Możesz tez polutować wszystko, sprawdzić i zalać klejem na gorąco. Możesz zawinąć taśmą izolacyjną i przyczepić do samego pakietu... Ja bym tak zrobił, że bym polutował przewody do samego pakietu, rozciął koszulkę i wsadził płytkę do środka, to wszystko zawinął nową termokurczaską albo zawinął taśmą izolacyjną. Pomysłów milion, rozwiązań nieskończona ilość a Ty się na forum pytasz skąd pudełko wziąć. Po butach najlepiej...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.