skrzynia Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 WOW, jaka to motka. Bo wyswietlacz jakis ogromny. Chyba A930. Rozdzielczość jak w SE P800/900.
Karol Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 A ja ma od 3,5 roku N3310 innego telefonu nie miałem i nie mam zamiaru na razie zmieniać z przekonania że to ma działać, dzwonić i wysyłać smsy Nie wiem ile to jeszcze pożyje, bo ostanio poza standardowym rzucaniem przez pokój zacząłem rzucać go w szkole na ziemie w pełni świadomie i specjalnie w piatek pewnie kolejna akcja w szkole więc sie zobaczy co jeszcze wymyśle :mrgreen:
andrzejek Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 jestem szczęśliwym posiadaczem SonyEricssona T630
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lutego 2005 Mod Team Napisano 9 Lutego 2005 WOW, jaka to motka. Bo wyswietlacz jakis ogromny. Mi sie tam Mpx200 podoba, ale kupie go, jak wezme sobie jakis w abonamencie i go sprzedam, bo ten fonik, nie jest dostepny w Posce(oficialnie) A925 sciagana ze szwecji, telefon jest byczy jak go dostałem to wysłałem maila do człowieka że młot juz przyszedł ale gwoździe nie doszły :mrgreen: oprogramowanie jeszcze nie zdążyłem powgrywać ale jest bombowy w necie się już bawiłem i nawet napisałem za jego pomoca kilka postów na forum - poczta działa idealnie - sprawdzam ja tak samo szybko jak kumpel na kompie, dotykowy wyświetlacz działa miodzio- Gps jeszcze nie testowałem ale działa, telefonik jest wielki jednak mniejszy od comunicatora ale jego funkcje są nieograniczone zainteresowanych odsyłam tu http://www.mobile.inspiracja.com/Motorola,...,A925,phone.php komentaz jedej z osób ze stronki powyzej " Mam ten telefonik i jestem w szoku... Ta maszyna nie potrafi chyba tylko robić kawy "
Tooreck Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 a ja powiem tak: do robienia zdjec uzywam aparatu cyfrowego, do wysylania smsow uzywam internetu, muzyki slucham na odtwarzaczu mp3, z internetu korzystam przy pomocy komputera... :mrgreen: telefon słuzy mi prawie wyłącznie do rozmawiania moja pierwsza komorka to Motorola c170 potem meczyłem motke c520 pozniej przez krotki czas miałem Siemensa C25 nastepnie stałem sie szczesliwym posiadaczem "małego srebrnego Mitsubishi" :wink: Po mitsubishi był nastepny japonczyk Sony CMD-J7 ktorego po roku zmieniłem na Sony CMD-J70 ktory w czerwcu zeszłego roku przeszedł na zasłuzona emeryture i jego miejsce zajął Sony Ericsson T230 ktory z nich był najlepszy ?? zdecydowanie najlepiej wspominam Mitsubishi Trium Aria i Sony CMD-J70 - solidne japonskie konstrukcje ktore niejedno przezyły (Trium przezył nawet pranie w pralce automatycznej :shock: ) i szczegolnie Sony był bajecznie prosty i ergonomiczny w obsłudze (smieszne pokretło az dziwne ze tylko jeden producent na to wpadł). Po sonce chciałem kupic nastepny telefon tej firmy no ale sony przestał produkowac samodzielnie telefony i kupiłem produkt spolki sonyericsson - T230 :| i co ?? mam mieszane uczucia- telefon jest wykonany tak sobie z bardzo przecietnych materiałow i stosunkowo czesto sie wiesza (poprzednie modele wcale sienie wieszały) z drugiej strony jest całkiem ładny i miły obsłudze a i bateria jest niezła jak na takie malenstwo 4-5 dni spokojnie wytrzymuje. Ale moj nastepny telefon to bedzie cos francuskiego : Alcatel albo Sagem :roll: korzystam z usług Idei w planie taryfowym MEGA150 w sumie jestem zadowolony- duzo minut (150 za 60pln) i tanie rozmowy w sieci po 55 groszy. Zastanawiałem sie nad przejsciem na Jedna Ideę ale dałem sobie spokoj zazwyczaj mieszcze sie w w 100 złotych za ~4 godziny rozmow wychodzacych wiec chyba nie jest zle... uff chyba przesadziłem z długoscia posta :oops:
Bizon Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 Mój telefon nokia 3310 .Powiem tak telfon to rzecz na której mi nie zalezy.Musi spełniac 3 podstawowe funkcje .Musi byc w miare mocna moja juz kilkadziesiat gleba na asfalt zaliczyła (nadla działa) musi dzwonić musi sie dac z niej wysyłac sms :mrgreen: Ot co kolorowy wyświetlacz jakieś gadzety w tel. nie rajcuja mnie Każdy ma to co lubi
skrzynia Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 zainteresowanych odsyłam tuhttp://www.mobile.inspiracja.com/Motorola,...,A925,phone.php komentaz jedej z osób ze stronki powyzej " Mam ten telefonik i jestem w szoku... Ta maszyna nie potrafi chyba tylko robić kawy " Fajny, lubię telefony z Symbianem, ich możliwości są praktycznie nieograniczone (software'owo, zawsze są pewne ograniczenia sprzętowe), do tego złącze kart MMC - kto wie jak to będzie z tym robieniem kawy... :wink:
Żaba Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 Mój klon Bizon ujął w całości to co chciałem napisać.Dodam tylko , że mam 5110.
Toma666 Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 o ja tez mam 5110 na chodzie, ale nosze go tylko na wypadek gdyby droge zastapilo mi wiecej niz 2 dresow... :twisted:
Karol Napisano 9 Lutego 2005 Napisano 9 Lutego 2005 o ja tez mam 5110 na chodzie, ale nosze go tylko na wypadek gdyby droge zastapilo mi wiecej niz 2 dresow... :twisted: W sensie żeby im go oddać, aby nie zrobili Ci krzywdy?
Alvaren Napisano 10 Lutego 2005 Napisano 10 Lutego 2005 Mój pierwszy telefonik to był Panasonic nie pamiętam już jaki model, potem był Sony j-70 i służył mi 3 lata ostatnio mam Siemensa S55
andrzejek Napisano 10 Lutego 2005 Napisano 10 Lutego 2005 o ja tez mam 5110 na chodzie, ale nosze go tylko na wypadek gdyby droge zastapilo mi wiecej niz 2 dresow... to takiego samego zastosowania mam siemensa me45.... :mrgreen:
stasiek Napisano 10 Lutego 2005 Napisano 10 Lutego 2005 mam 5110 ale juz nie dlogo, za kilka dni bede mial 6210
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Lutego 2005 Mod Team Napisano 10 Lutego 2005 a moje poprzednie telefoniki to : :arrow: nokia 5110 ten jest bardzo wytrzymaly na uderzenia, wstrzasy :wink: :arrow: nokia 6150 :arrow: nokia 6210 :arrow: sony ericsson t68i bardzo fajny i zawsze bezproblemowo działał :arrow: nokiia 6310 :arrow: siemens SX1 i obecnie a925
Marc1n Napisano 11 Lutego 2005 Napisano 11 Lutego 2005 No, ale ta motka to jest naprawde potezna (a925), ale za to a1000 jest juz mniejsz i ma te same mozliwosci.
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Lutego 2005 Mod Team Napisano 11 Lutego 2005 zgadza się ale wyglądem mi sie nie podoba i jedyną jej przewagą jest chyba 1,2Mp aparat cyfrowy pozatym to ja nie widziałem czegoś co by było na tyle ciekawą funkcą której by zabrakło w a925
Pawlicki Napisano 17 Lutego 2005 Napisano 17 Lutego 2005 A ja nie mam komórki i wcale mi się nie śpieszy. Nie lubię gadać przez telefon. I jakoś mnie to nie rusza . Ludziom w mojej klasie odwala normalnie. A u mnie i tak cała kasiora idzie na rower więc nie mam problemu, że musze kupić karte czy inne badziewie
DaRochee Napisano 17 Lutego 2005 Napisano 17 Lutego 2005 A ja nie mam komórki i wcale mi się nie śpieszy. A u mnie i tak cała kasiora idzie na rower więc nie mam problemu, że musze kupić karte czy inne badziewie :-o Nareszcie jakiś normalny osobnik :grin: :mrgreen: czyli Pawlicki :-D :idea:
Napatos Napisano 18 Lutego 2005 Napisano 18 Lutego 2005 Jeden mój znajomy pozbył się komórki, bo miał już dosyć ciągłych telefonów, SMS'ów i innych takich tam Mam wrażenie, że niedługo NIE-posiadanie komórki będzie "trendy" :-P A rozmowy typu: -Sluchaj moja nowa komórka ma mikrofalówkę i 156042 dzwonków -A moja ma napęd na 4 koła i solarium Są raczej prowadzone przez gówniarzy, ewentualnie osobników w spodniach z paskami :evil: Słyszałem kiedyś, że bodajże Nokia, lub jakiaś niewielka firma z nią związana wypuszcza komórki dla ludzi na trochę wyższym poziomie. Nie mają one absolutnie żadnych dupereli - jedynie rozmowa i wysyłanie SMS'ów. Obudowę sobie możesz sam zaprojektować - np z platyny - będzie orginalna i elegancka. A ceny to tak ok 40 tys. pln (po przeliczeniu, bo u nas raczej niedostępne)
Pawlicki Napisano 18 Lutego 2005 Napisano 18 Lutego 2005 Ciekawe, nie powiem. Wreszcie coś dla mnie . Żarcik, a i tak dalej uważam, że komórki są zbędne. Czasami niektórzy mają rację mówiąc: "a co sie stanie jak się połamiesz na rowerze w lesie i nikogo przy tym nie będzie?". Na takie pytanka troche gorzej jest odpowiedzieć. Ale i tak nie mam zamiaru kupować komórki. Większość moich kumpli rowerowych nie ma i uważam to za normalne.
Marc1n Napisano 18 Lutego 2005 Napisano 18 Lutego 2005 Ta Nokia nazywa sie Vertu :grin: No jak sie polamiesz w lesie to prawda, nie jest za ciekawie. Ja wam powiem tak. Telefonu uzywam do: -Czesc, jade do Ciebie wiec zlaz po rower jedziemy do lasku :-) - Mp3 player -Ohh F**k, czizys qrna, polamalem noge, ja pierd, co robic - czyli help!! -No i ma byc przy tym niezle wykoana, bo u mnie wsyztsko musi byc solidne A sms'y mnie nie kreca, chyba ze kumple mnie sie pytaja, czy cos tak jest dopbre, ostatnio gadalem z 3 godzieny, jak kumpel rowerk u Arnigo zamawial.
stasiek Napisano 18 Lutego 2005 Napisano 18 Lutego 2005 mam 5110 ale juz nie dlogo, za kilka dni bede mial 6210 Jest jeszcze lepiej niż myślałem, mam 6310i :!:
Qlimax Napisano 20 Lutego 2005 Napisano 20 Lutego 2005 ja się zabardzo niemam czym chwalic mam najzwyczajniejszy telefon czyli starą dobra nokie 3310 jak na razie nania nie narzekam jeszcze jak by miała mp3 player to bym jej nie wymienił na żadną inną ale teraz ją zmieniam na Siemensa SL45 własnie z powodu odtwarzacza mp3 ma może ktos ten telefon cZy warto go kupować :idea: :?: :?:
Marc1n Napisano 20 Lutego 2005 Napisano 20 Lutego 2005 Do nokii na allegro mozna kupic oryginalny odtwarzacz mp3 za 130PLN. Ja polecam inna konfiguracje, a mianowice S45/Me455 z zawnetrznym odtwarzaczem mp3 za 40PLN, bo mozna wsadzic do niego wieksza karte i ma port usb(SL45i na RS232)
Qlimax Napisano 21 Lutego 2005 Napisano 21 Lutego 2005 Do nokii na allegro mozna kupic oryginalny odtwarzacz mp3 za 130PLN. Ja polecam inna konfiguracje, a mianowice S45/Me455 z zawnetrznym odtwarzaczem mp3 za 40PLN, bo mozna wsadzic do niego wieksza karte i ma port usb(SL45i na RS232) ale za 130 zł to ja juz mam SL45 a na takie sprzety jak me 45 mnie nie stać jeszcze niestety a do Sl mozna dać karte 128 mb
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.