Skocz do zawartości

[Pedały] Platformy do ęduro

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Obecnie chadzam w adidasch AX2. Są wygodne a podeszwa na tyle twarda ze nawet jazda na spd nie sprawiają wielkiego dyskomfortu, choć to mało rozsądne :D

Napisano

Ty se Marian kup porządne buty a nie płaczesz że pedały nie trzymają, jak byłem mały i jeździłem na tych Twoich pedałach co je miałeś i sprzedałeś to mnie nic tam noga nie uciekała :) No ale ja jeździł żem w porządnych butach (fiveten impact)  :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

Ale na wyjeździe miałem porządne i były dobre :D ale nie były moje i były ciężkie :D A buty to swoją droga :P

Poza tym kiedy to ty byłeś mały ? :laugh:

• Mod Team
Napisano

jeździłem na tych Twoich pedałach co je miałeś

tiaaaa jeździłeś... całe 30 km najeździłeś :P 

Te VP z "piczki" faktycznie nie trzymają, ale za to Xiężnej się spodobały i dalszą historię znamy.

Marianowi vel Władkowi dałem swoje MHS do DH ale że pół kilo ważą to Jego Łaskawość nosem kręcił...

• Mod Team
Napisano

Pedały fakt, pancerniki, piszczela mi ubiły i łyde sponiewierały :D A piczor przeszedł taki chrzest bojowy jakiego podobne rowery nie widują :D Jednak klasę osprzętu trzymać należy, więc szukam adekwatnych podpór dla stóp :P

A pszczółką coś śmigasz? :D

Napisano

Szperając po ebay'u znalazłem platformy BaseCamp BC-688, wydają się być obiecujące.  Są w ofercie amazon ale już za nieco większa kwotę.
Platformy zaprezentowane przez @BezSpiny.pl wyjątkowo dużą platformę.

20160608093233_82409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...