Classified Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 To prawda, to całkiem zacny sprzęt. Poza tym zawsze możesz później go pozmieniać pod siebie... Złożyć może by i złożył, ale niekoniecznie na nowych częściach.
osis25 Napisano 5 Września 2016 Autor Napisano 5 Września 2016 Chłopaki weźcie pod uwagę że ja nie będę startował w maratonach.... To musi być rower bardziej uniwersalny niż te crosowki. A napęd? Pewnie się zużyje i będzie trzeba wymienić. Dla mnie to i tak duży przeskok będzie z poprzedniego roweru. Chłopaki weźcie pod uwagę że ja nie będę startował w maratonach.... To musi być rower bardziej uniwersalny niż te crosowki. A napęd? Pewnie się zużyje i będzie trzeba wymienić. Dla mnie to i tak duży przeskok będzie z poprzedniego roweru.
NajaraNy Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 a pokaż mi jakiś dobry sprzęt w sklepie który podałeś bo ja rzuciłem okiem i widzę tam sam marketowy szajs...
Sobek82 Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 to jakiś spam lub trolling, rowerów "MTB" jest tyle że mi jedna dłoń wystarczy. Po pińcet złotych.Jest nawet wideo jak złożyć po wyjęciu z kartonu, to powinno pomóc laikom
NajaraNy Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Marketowy? Zorientuj się kolego w temacie, a potem się wypowiadaj. Nie pozdrawiam. Panie "zorientowany" w temacie a co to niby jest? http://hellobikes.pl/pl/hellobikes-rower-gorski-mtb-alu-26-cala-shimano-21-biegow-131.html rower na najtańszych badziewnych podzespołach jeśli ktoś wyjechał by na tym w górski szlak, co sugerują w opisie ów złomka, to by sobie krzywdę zrobił. Takie wprowadzanie ludzi w błąd i narażanie na uszkodzenia ciała powinny być karane. Jeszcze się będzie tutaj wymądrzał cwaniaczek... Chętnie bym Cię wypuścił na jakiś zjazd szlakiem z większej góry na tym szrocie, przynajmniej jednego "zorientowanego znawcę" tematu mniej by było
Classified Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Panie "zorientowany" w temacie a co to niby jest? No jak to co. Hardcorowy set na najlepszych komponentach: Opony Wanda Power V-brake HOWheel ZOOM Rama Hi-Ten Stal 17" I tak dalej... Ps. Marketing jest cool. Ale trzeba go robić z głową. Zwłaszcza jak się sprzedaje takie rowery i na forum pasjonatów kolarstwa pisze się aby "zorientować się w temacie i wypowiadać". Oj jesteśmy zorientowani w temacie takich rowerów, jesteśmy. Aż za bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.