Skocz do zawartości

[4500] Jaki rower odpowiedni dla mnie?

osis25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To prawda, to całkiem zacny sprzęt.

Poza tym  zawsze możesz później go pozmieniać pod siebie...

Złożyć może by i złożył, ale niekoniecznie na nowych częściach.

Napisano

Chłopaki weźcie pod uwagę że ja nie będę startował w maratonach.... To musi być rower bardziej uniwersalny niż te crosowki. A napęd? Pewnie się zużyje i będzie trzeba wymienić. Dla mnie to i tak duży przeskok będzie z poprzedniego roweru.

Chłopaki weźcie pod uwagę że ja nie będę startował w maratonach.... To musi być rower bardziej uniwersalny niż te crosowki. A napęd? Pewnie się zużyje i będzie trzeba wymienić. Dla mnie to i tak duży przeskok będzie z poprzedniego roweru.

Napisano

to jakiś spam lub trolling, rowerów "MTB" jest tyle że mi jedna dłoń wystarczy. Po pińcet złotych.

Jest nawet wideo jak złożyć po wyjęciu z kartonu, to powinno pomóc laikom ;)

Napisano

Marketowy? Zorientuj się kolego w temacie, a potem się wypowiadaj. Nie pozdrawiam.

Panie "zorientowany" w temacie a co to niby jest? http://hellobikes.pl/pl/hellobikes-rower-gorski-mtb-alu-26-cala-shimano-21-biegow-131.html

rower na najtańszych badziewnych podzespołach jeśli ktoś wyjechał by na tym w górski szlak, co sugerują w opisie ów złomka, to by sobie krzywdę zrobił.

Takie wprowadzanie ludzi w błąd i narażanie na uszkodzenia ciała powinny być karane.  Jeszcze się będzie tutaj wymądrzał cwaniaczek...

Chętnie bym Cię wypuścił na jakiś zjazd szlakiem z większej góry na tym szrocie, przynajmniej jednego "zorientowanego znawcę" tematu mniej by było

Napisano
Panie "zorientowany" w temacie a co to niby jest?

No jak to co. Hardcorowy set na najlepszych komponentach:

Opony Wanda

Power V-brake

HOWheel

ZOOM

Rama Hi-Ten Stal 17"

I tak dalej...

Ps. Marketing jest cool. Ale trzeba go robić z głową. Zwłaszcza jak się sprzedaje takie rowery i na forum pasjonatów kolarstwa pisze się aby "zorientować się w temacie i wypowiadać". Oj jesteśmy zorientowani w temacie takich rowerów, jesteśmy. Aż za bardzo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...