Smiley17 Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam szukam hamulców hydraulicznych v brake do mojego mtb szukam ponieważ zaczynam ze stuntem i przydadzą się dobre hamulce podacie przykłady jakiś na początek i nie chce bardzo drogich bo nie chce wydać całego majątku na hamulce
Lumperator Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Czyli szukasz ciężkich klocków od Magury A ja powiadam Ci, poszukaj XT z równoległym prowadzeniem, będziesz mieć moc i jakość.
Fenthin Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Hydrauliczne V-brake czy po prostu hydrauliczne hamulce obreczowe? I jakie masz mocowanie w rowerze?
mklos1 Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 @@Smiley17, Hasło Magura HS33 (byłem użytkownikiem przez 2 sezony). Jednak musisz mieć na względzie, że bez dodatkowych zabiegów (godny booster) siła na kolana nie powala.
woojj Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Jednak musisz mieć na względzie, że bez dodatkowych zabiegów (godny booster) siła na kolana nie powala. ale niezawodność i trwałość (klocki)i świetne dozowanie siły hamowania to już atut godny poświęcenia. Jest to najlepsza obręczówka.
mklos1 Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 Jest niezawodny - nie można mówić inaczej.
Smiley17 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Napisano 12 Sierpnia 2016 Hydrauliczne V-brake czy po prostu hydrauliczne hamulce obreczowe? I jakie masz mocowanie w rowerze? Takie i odpowie mi ktoś co to jest takie ma dole zaraz dam fote
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.