Sissy Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 jeżeli niedziela to raczej nie będę, z wiadomych względów... --> http://www.polskieradio.pl/smolensk/wiadomosci/default.aspx?id=154444
CORKY Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 No cóż... Trudno. Może innym razem, lub dołączysz do nas na rajdzie.
basia Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja zapewne na ten weekend odpadam, mam go zaplanowany totalnie nierowerowo, chyba, zeby cos sie zmieniło, wtedy bede nawet w liczbie mnogiej
basia Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 aby uniknąc nieporozumień, liczba mnoga w tym wypadku oznacza drugiego rowerzyste
CORKY Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują.
Shadow265 Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Spoczo Biorąc pod uwagę to co się dzieje w kraju, to mam odwołany egzam, ale wolny i tak jestem po 13 dopiero
Sissy Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Ha! Dzisiaj był mój pierwszy raz ...po półtora rocznej przerwie - całe 15,5 km , czyli z domu pod Szyndzielnię, dalej do Pubu Spragnionych Bajkerów, przerwa na złociste co nieco (po jednym na każdą nogę ) i powrót do domu. Słońce oczywiście zdradliwe, nawet przez polarek piźdz...ło, ale ... Mój sezon rowerowy uważam za rozpoczęty, taadaa!!!!
Shadow265 Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Mówimy o barze na lotnisku? A widziałaś bikera w czarnej kurtce b'Twin, plecaku i kasku na Konie? Bo możliwe że się minęliśmy
CORKY Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Może ma na myśli Bar Strudzonego Rowerzysty który jest w drodze z zapory na lotnisko?
Sissy Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dokładnie tak CORKY, mówimy o tym samym miejscu różnie zwanym a co do riderów na Konach , Shadow, to widziałem taki small DH team przed "Strudzonym", jeden z nich w kasku - może to byłeś Ty
basia Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dzisiaj pogoda o jakiej marzyłam od 5 miesiecy. W koncu słoneczko, krótkie gatki, podkoszulka, ehhh jak super. Pisałam, ze weekend zapowiada mi sie nierowerowo, natomiast wczoraj jakos z rozpedu był praktycznie caly dzien na rowerku, dzis niewiele mniej. Mam wogóle wrażenie, ze wiekszosc Bielska wsiadła na rowery, chyba było ich dzisiaj wiecej ich niż aut.
Shadow265 Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dokładnie tak CORKY, mówimy o tym samym miejscu różnie zwanym a co do riderów na Konach , Shadow, to widziałem taki small DH team przed "Strudzonym", jeden z nich w kasku - może to byłeś Ty Trochę mi daleko do DH na mojej Konie A dziś z kumplami wybrałem się do Czech. 110 km. Nogi czują, du.a została gdzieś w drodze powrotnej
CORKY Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Trochę mi daleko do DH na mojej Konie A dziś z kumplami wybrałem się do Czech. 110 km. Nogi czują, du.a została gdzieś w drodze powrotnej Kurde zazdroszczę Ci Shad takiej wyprawy...
Sissy Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Coś ucichło tu u nas.... pewnie powodem jest ta fatalna pogoda, która psuje szyki a propos przejażdżek rowerowych. Nie no, to skandal,żeby 22 kwietnia było 4 stopnie i wiaterek jakby zima miała przyjść, a nie wiosna była. Może zrzutka na jakiegoś szamana, co odczyni to "złe"? Ciekawe czy do rajdu w niedzielę poprawi się? Ja zabieram my girl, ojca i może jeszcze kolegżankę, żeby robić tłum
CORKY Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Coś ucichło tu u nas.... pewnie powodem jest ta fatalna pogoda, która psuje szyki a propos przejażdżek rowerowych. Wg. mnie właśnie powód jest inny. Wszyscy na rowerach. Przynajmniej ja korzystam z pięknej choć chłodnej wiosennej pogody i każdą wolną chwilę spędzam na rowerze. A co do rajdu to wpisowe uregulowane, zielona koszulka pobrana. Do zobaczenia na trasie!
kondzios230 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Aaa tam pogoda Dzisiaj była piękna-zero chmurek, choć chłodnawo. Piękny zachód słońca z okolic Bary Strudzonego Rowerzysty namierzyłem-polecam
basia Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 apropos jutrzejszego rajdu, czy koszulki maja numery? Jesli tak, podajcie jakie macie, zeby Was odróznic w tłumie. Chyba jade z moją ulubiona "liczba mnogą"
CORKY Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 apropos jutrzejszego rajdu, czy koszulki maja numery? Nie mają i nigdy nie miały
Sissy Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 No i udało się, czary zadziałały od piątku piękna pogoda - rowerek, pifko i słoneczko i jeszcze raz rowerek - taki jest ciągle plan dnia a na jutro to nawet dwadzieścia stopni ma być, czyli przejażdżka do Pisarzowic w pięknym słoneczku!
CORKY Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Właśnie wróciłem z rajdu.. na gorąco powiem że było do d..y (kropka) Jedyne co mnie cieszy to opalona mordka. Jeśli chodzi o wypadki/upadki to straciłem rachubę gdzieś przy siódmym cykliście heheh... (najlepszy był koleś co przypierniczył głową w znak drogowy) pozdrawiam Cię jeśli to czytasz Ogólnie peleton zatrzymywał się kilka(naście)? razy aby grupa nie była zbyt rozproszona. Cieszy mnie kolejne ponad 50km przebiegu i wiecie co? Chyba jeszcze pójdę pojeździć bo czuje lekki niedosyt.
kondzios230 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 50 km? Mi się wydawało że trasa miała być jakieś 30 km Ja nie byłem i nie zamierzam-wystarczy fakt, że dzisiaj musiałem przebijać się przez tłumy cyklistów na ścieżce rowerowej na lotnisku-nie ma to jak jazda z kumplem w terenie-ni duszy w okolicy
basia Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 no tak, pierwszy i zapewne ostatni raz w rajdzie . Fajnych kilka momentów jak jechało sie w miare szybko w grupie, natomiast po któryms podjezdzie, gdy wiekszosc zsiadała z rowerów jednoczesnie blokujac wszystkich pozostałych i oczywiscie po widoku entej wywrotki chec udziału w kolejnych raczej osłabła znacznie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.