Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja zapewne na ten weekend odpadam, mam go zaplanowany totalnie nierowerowo, chyba, zeby cos sie zmieniło, wtedy bede nawet w liczbie mnogiej :)

Napisano

Ha! Dzisiaj był mój pierwszy raz :yes:

...po półtora rocznej przerwie - całe 15,5 km ;) , czyli z domu pod Szyndzielnię, dalej do Pubu Spragnionych Bajkerów, przerwa na złociste co nieco (po jednym na każdą nogę :D ) i powrót do domu. Słońce oczywiście zdradliwe, nawet przez polarek piźdz...ło, ale ...

Mój sezon rowerowy uważam za rozpoczęty, taadaa!!!! :laugh:

Napisano

Dokładnie tak CORKY, mówimy o tym samym miejscu różnie zwanym :confused:

a co do riderów na Konach , Shadow, to widziałem taki small DH team przed "Strudzonym", jeden z nich w kasku - może to byłeś Ty :(

Napisano

Dzisiaj pogoda o jakiej marzyłam od 5 miesiecy. W koncu słoneczko, krótkie gatki, podkoszulka, ehhh jak super. Pisałam, ze weekend zapowiada mi sie nierowerowo, natomiast wczoraj jakos z rozpedu był praktycznie caly dzien na rowerku, dzis niewiele mniej. Mam wogóle wrażenie, ze wiekszosc Bielska wsiadła na rowery, chyba było ich dzisiaj wiecej ich niż aut.

Napisano

Dokładnie tak CORKY, mówimy o tym samym miejscu różnie zwanym :)

a co do riderów na Konach , Shadow, to widziałem taki small DH team przed "Strudzonym", jeden z nich w kasku - może to byłeś Ty :)

Trochę mi daleko do DH na mojej Konie :)

A dziś z kumplami wybrałem się do Czech.

110 km. Nogi czują, du.a została gdzieś w drodze powrotnej :)

Napisano

Trochę mi daleko do DH na mojej Konie ;)

A dziś z kumplami wybrałem się do Czech.

110 km. Nogi czują, du.a została gdzieś w drodze powrotnej ;)

Kurde zazdroszczę Ci Shad takiej wyprawy...

Napisano

Coś ucichło tu u nas.... ;) pewnie powodem jest ta fatalna pogoda, która psuje szyki a propos przejażdżek rowerowych.

Nie no, to skandal,żeby 22 kwietnia było 4 stopnie i wiaterek jakby zima miała przyjść, a nie wiosna była. Może zrzutka na jakiegoś szamana, co odczyni to "złe"? :)

Ciekawe czy do rajdu w niedzielę poprawi się? Ja zabieram my girl, ojca i może jeszcze kolegżankę, żeby robić tłum :(

Napisano

Coś ucichło tu u nas.... :) pewnie powodem jest ta fatalna pogoda, która psuje szyki a propos przejażdżek rowerowych.

Wg. mnie właśnie powód jest inny. Wszyscy na rowerach. Przynajmniej ja korzystam z pięknej choć chłodnej wiosennej pogody i każdą wolną chwilę spędzam na rowerze. A co do rajdu to wpisowe uregulowane, zielona koszulka pobrana. :)

Do zobaczenia na trasie!

Napisano

apropos jutrzejszego rajdu, czy koszulki maja numery? Jesli tak, podajcie jakie macie, zeby Was odróznic w tłumie. Chyba jade z moją ulubiona "liczba mnogą" ;)

Napisano

No i udało się, czary zadziałały ;)

od piątku piękna pogoda - rowerek, pifko i słoneczko i jeszcze raz rowerek - taki jest ciągle plan dnia :P

a na jutro to nawet dwadzieścia stopni ma być, czyli przejażdżka do Pisarzowic w pięknym słoneczku!

Napisano

Właśnie wróciłem z rajdu.. na gorąco powiem że było do d..y (kropka)

Jedyne co mnie cieszy to opalona mordka. Jeśli chodzi o wypadki/upadki to straciłem rachubę gdzieś przy siódmym cykliście heheh... (najlepszy był koleś co przypierniczył głową w znak drogowy) pozdrawiam Cię jeśli to czytasz :icon_cool:

Ogólnie peleton zatrzymywał się kilka(naście)? razy aby grupa nie była zbyt rozproszona. Cieszy mnie kolejne ponad 50km przebiegu i wiecie co? Chyba jeszcze pójdę pojeździć bo czuje lekki niedosyt.

Napisano

50 km? Mi się wydawało że trasa miała być jakieś 30 km :) Ja nie byłem i nie zamierzam-wystarczy fakt, że dzisiaj musiałem przebijać się przez tłumy cyklistów na ścieżce rowerowej na lotnisku-nie ma to jak jazda z kumplem w terenie-ni duszy w okolicy :)

Napisano

no tak, pierwszy i zapewne ostatni raz w rajdzie :). Fajnych kilka momentów jak jechało sie w miare szybko w grupie, natomiast po któryms podjezdzie, gdy wiekszosc zsiadała z rowerów jednoczesnie blokujac wszystkich pozostałych i oczywiscie po widoku entej wywrotki chec udziału w kolejnych raczej osłabła znacznie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...