Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślę, że standardowo od Lutomi lasem i od przełęczy na szczyt

Będę po dzień wcześniejszym wyścigu przez co tempo będzie spokojne - wypad potraktuje jako rozjazd :)

No obawiam się, że w Twoim przypadku to może nie wystarczyć:D

Moje uczestnictwo stanelo pod znakiem zapytania niestety.. Ile myslicie potrwac moze sam dojazd i powrot?

Napisano

czołem ! Kto jutro ciśnie na Sowę ? Tak myślałem o 11:30 spod neptuna sobie skoczyć takim półturystycznym tempem czerwonym szlakiem przez lutomię :)

Napisano

Ja sobie wyskoczę, ale tylko na chwilkę. Właśnie kumpel dzwonił, że chce gdzieś tu blisko się przejechać po płaskim, więc dzisiaj zrobię coś krótszego. Raz że pogoda niepewna, a dwa, że nie bardzo mam dzisiaj czas, bo po południu jadę do Wrocławia. Może za tydzień się uda.

A byliście wczoraj na Sowie?

Napisano

to na Sowę da się zgubić :P

ja wczoraj tempem turysty przewalczyłem >80km w nowym terenie, okolicach MRU i się nie zgubiłem :(, chcę tam wrócić jeszcze w tym roku, okolice cudne a koszty takiej wyprawy są minimalne.

kilka foteczek:

M R U - maj 2010

polecam

Napisano

albo dla nadrobienia i ominięcia tej walki z łąkowym wzgórzem na czerwonym szlaku, w Lutomii w prawo lekko asfaltem i potem tam jest po lewej skrót leśny na łąki nad Michałkową (te same co są jakbyście skręcili w prawo tam gdzie napisałeś) ... zjazd do Glina i dalej Przełęcz Walimska ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...