Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeglądałem przed chwilą zdjęcia i przypomniał mi się tamten wypad z Barda:p Przerobiłem troszku jedno ze zdjęc:p Proszę czytać obrazek od prawej do lewej :)

mieszne.jpg

Działa? Oczywiście bez obrazy jak cos;) Przyznajcie, że było śmiesznie:p

Napisano

Haha...udało Ci się - fajnie to zrobiłeś :wallbash:

Popatrzył na słońce:"tak, teraz jest 9 godzina" - hahahahaha można było się posikac :wallbash:

PS: Masz więcej tych fotek, bo chyba nie oglądałem ich :wallbash:

Napisano

czytając nabrałem chęci ... potrawię jeszcze chwilę łyknięte z ranka antybiotyki i wsiadam na siodło ... niech sie dzieje co chce :)

Napisano

To jak Wolfram masz te fotki? Czy może skąd je wziąłeś?

Pozdrower :)

O ile pamiętam to są zdjęcia robione przez Oktawiana :) No ale tu macie linka go galerii:p

Bardo

A tu pare starych zdjęć z wyprawy na cisy bo już nie pamiętam czy dawałem:)

Cisy

Napisano

O widzę że kręcicie cały czas :)

Ja już nie pamiętam kiedy jeździłem rowerem, bo cały czas pływamy, biegamy, siłownia itp.

A po drugie czekam na kilka pierdółek z allegro.

Wolfram z Cisy fotek nie dawałeś, nie , nie :)

Napisano

Hah dobre jak masz więcej zdjęć Wolfram to możesz poprzerabiać :)

Proszę Cię bardzo:p

smieszne2a.jpg

mam nadzieję, że wszystko widać:)

Napisano

Ja dzisiaj spokojnie, zaliczylem jakies 30km w okolicach Zlotego Lasu. Spotkalem nawet Ukasza, ale ja juz wracalem i jechalismy w przeciwnych kierunkach, wiec tylko chwile pogadalismy.

Niestety troche dzisiaj wialo, i na otwartej przestrzeni robilo sie nieprzyjemnie. Ale i tak nie ma co narzekac, w koncu to prawie grudzien, a dalej mozna jezdzic bez popadania w hardcore :voodoo:

Napisano

No to fajnie, a jak warunki w lasach?

Byłem 2 tygodnie temu to Modliszów było suche - aż się zdziwiłem, lecz dalej w stronę Glinna było gorzej :voodoo:

PS. Ciekawe gdzie Ukasz dotarł :)

Napisano

jak Arek przepowiedział tak i się stało spotkaliśmy się na mijance w Bystrzycy,

ja dziś asfalt do tamy i z powrotem 22km około, jak pisałem doktorek stwierdził cos z oskrzelami itd, przepisał antybiotyki itd, ale nic nie leczy tak jak rowerek zwłaszcza w słonku i piknych okolicach,

w drodze powrotnej przysiadłem w słonku na pare minut pod jedną z ładniejszych budowli na tej trasie (dla kolegów oglądaczy ząłączam fotko z kom.)

38289.jpg

mam nadzieję że chorubsko puści zanim dobra pogoda odpuści i jeszcze coś powalczę ...

Napisano

Cześć Wszystkim! Jestem z Marcinowic - ci którzy jeżdżą w kierunku Ślęży wiedzą gdzie to jest. A propos Ślęży to co weekend objeżdżam niemal że całą i znam fajne ścieżki Jeśli ktoś chciał by się dołączyć to zapraszam. Może jazda nocna? - przyznam że jeszcze nigdy nie próbowałem ale chyba było by ciekawie heh Pozdr.!

Napisano

Ja jestem za, co prawda wole jak na razie jazde w dzien złaszcza w nieznanym terenie, ale ze szybko robi sie ciemno to trzeba korzystac z kazdej chwili na rowerze. Ja znam jedna jedyna scieżke na Ślężę od P.Tąpadła , chetnie bym poznał jakies inne, tyle że nie wiem jak z moją kondycją, miesiąc czasu juz nie jezdzilem ;]

Napisano

Ja jestem za, co prawda wole jak na razie jazde w dzien złaszcza w nieznanym terenie, ale ze szybko robi sie ciemno to trzeba korzystac z kazdej chwili na rowerze. Ja znam jedna jedyna scieżke na Ślężę od P.Tąpadła , chetnie bym poznał jakies inne, tyle że nie wiem jak z moją kondycją, miesiąc czasu juz nie jezdzilem ;]

Cześć! Powiem Ci że ja też wjeżdżam od przełęczy Tąpadła bo tak naprawde żadnym innym szlakiem na górę rowerem nie dojedziesz. Znam fajne i naprawdę bardzo techniczne zjazdy(dzisiaj zaliczylem dwie niegroźne gleby ;)). Prędkość zjazdu jest niewiele wieksza od prędkości podjazdu ale adrenaliny nie brakuje. A o kondycję to sie nie martw ja miałem przerwę 10 lat(sic!) i jeżdżę dopiero 5 tydzień(315km 70/30 ciężki teren/asfalt). Jeśli był byś chętny lub ktokolwiek inny to nie ma problemu możemy się zgadać na przyszłą sobotę. Tymczasem pozdrawiam!

Napisano

Wygląda na to, że grupa chętnych do jeżdżenia z naszych okolic powoli się rozrasta i fajnie by było gdyby przyszły sezon obfitował w jak najwięcej ciekawych wypadów w okoliczne górki i nie tylko ;)

Napisano

Jak znajdę czas to chętnie bede z wami jeździł ;)

Ostatnio poznałem nową trase na przełęcz Walimską - zaczyna się w Słotwinie i praktycznie cały czas teren: lasy, pola...

Pozdrower ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...