rockrider Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Okej to będę Na Daisy jechałem, ale na Cisy jeszcze nie więc mam okazje A ktoś jeszcze jedzie?
arek_wro Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Przejechalbym sie z wami, ale niestety siedze we Wroclawiu. Na weekend cos planujecie?
Ukasz Napisano 20 Sierpnia 2009 Napisano 20 Sierpnia 2009 dziś 16:30 będę pod neptunem może i kumpel dojedzie... po za tym jak ktoś ciekawy to mam kilka fotek z 3dniowej (licząc tylko rowerowanie) wyprawy na wschód: FOTKI WYPRAWY mazury, suwalszczyzna, puszcza białowieska było super, inny świat, lokalni mówi do nas: "bo tam u was na zachodzie to ..." pogoda dopisała sprzęt też, wrażenia: mniam.. z ciekawostek dodam że nocleg łącznie za trzy noce na jedną osobę wyniósł nas 20zł do tego dojazd itd i impreza zamknęła się w około 300zł (1800km przejechane autem łącznie 4 dni) także da się tanio pozwiedzać, jest już kolejna wizja dam znać ... pozdro
rockrider Napisano 20 Sierpnia 2009 Napisano 20 Sierpnia 2009 I jak dojechali wszyscy szczęśliwie? Ogólnie trasa się mi podobała, ale najlepsze było pole pokrzyw(co się okazało z bliska to jakieś krzaki) PS: Dzięki Paweł na pożyczenie lampek
Wolfram Napisano 20 Sierpnia 2009 Napisano 20 Sierpnia 2009 Mnie też się podobalo;) Szkoda, że nie mamy zdjęcia tego pola pokrzyw i sarenek które Cie chciały stratować a oto i kilka zdjęć na pamiątke;) Cisy Pozdro;)
Ukasz Napisano 20 Sierpnia 2009 Napisano 20 Sierpnia 2009 heh pamiętajcie że to była wersja skrócona (popołudniowa) trasy tam jest gdzie pojeździć .. następnym razem zapodamy z aparatem jak znam życie biorąc kamerę saren w takim wydaniu się nie trafii, ani dętki kolegi żyjącej własnym życiem hehe
rockrider Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Jedziemy gdzieś w niedziele? Proponowałbym na Sowe i Kalenice dawno tam nie byłem wiec jest okazja A jutro w sobote możemy pojechac pod Strzegom, a dokładnie do Morawy gdzie są rozgrywane Mistrzostwa Świata w jeździe konnej
rockrider Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobra, wstępna godzina to 10 pod Neptunem
inferek Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Którędy jezdziecie? Przez Lutomię czy Michałkową? Może też bym dołączył, jakby ktoś z Bielawy ruszał ;]
rockrider Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Hmmm...myśle że możemy pojechac na tamę później koło tego źródełka w las i na górze skręcic w prawo. Wyjechac powinniśmy w Glinnie i z Glinna za kościółkiem skręcimy w prawo, wjedziemy ponownie w las i wyjedziemy bezpośrednio na Walimskiej Myśle, że na przełęczy bedziemy koło 12
arek_wro Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 To jak, czas i miejsce startu juz ostatecznie ustalone? Rynek, 10.00?
inferek Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja jednak uderzam z Mikołajem na szlaki walimskie Przejedziemy trase mtb powerade Głuszyca i potem wbijemy sie na zamek Rogowiec i zielony singielek
rockrider Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 To jak, czas i miejsce startu juz ostatecznie ustalone? Rynek, 10.00? Tak, bez zmian o 10 pod Nepciem
Wolfram Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Hmmm...myśle że możemy pojechac na tamę później koło tego źródełka w las i na górze skręcic w prawo. Wyjechac powinniśmy w Glinnie i z Glinna za kościółkiem skręcimy w prawo, wjedziemy ponownie w las i wyjedziemy bezpośrednio na Walimskiej Myśle, że na przełęczy bedziemy koło 12 Dla mnie ok, choć kilometrowo i "ciężkościowo" nic mi to nie mowi:p Dozobaczenia jutro!
tobo Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 to moje małe co nieco ) ktoś chętny na wycieczkę? lubię to miejsce....
piotrkwiatek Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Koledzy, Właśnie mi się przypomniało że dzisiaj jest maraton w Zieleńcu. Ja nie miałem najmniejszych szans :/ Nawet miałem kolegę z Bielawy podrzucić, mam nadzieję że mi wybaczy zapominalstwo. Gdyż Urodził mi się 17 sierpnia syn Jerzy(3 tygodnie prawie po terminie) i teraz na razie wycieczki rowerowe dalsze niż kilka kilometrów od domu nie wchodzą w grę :-))) Zresztą nawet nie myślę o tym bo moja powiększona rodzina mnie w całości pochłania :-)) pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia pewnie dopiero w nowym sezonie, chyba że lubicie późnojesienne jazdy to ja się piszę! Piotr
zabiel17 Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 tomek ja coś zdjęć nie mogę zobaczyć, nie wiem jak inni
arek_wro Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Miała być Sowa i Kalenica, a wszystko skończyło się po 16 km w lesie koło Zagórza w ten oto spektakularny sposób: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/150bb9cf2f603735.html Na podjeździe strzelił hak przerzutki. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że to wina przypływu energii po zjedzeniu banana 5 minut wcześniej. Dobrze, że nie zjadłem dwóch na raz, bo pewnie zmieliłbym jeszcze przerzutkę. Rower idzie jutro do serwisu. Mam nadzieję, że załatwię to w ramach gwarancji i na tyle szybko, że za parę dni będę nógł znowu jeździć.
Wolfram Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Koledzy, Właśnie mi się przypomniało że dzisiaj jest maraton w Zieleńcu. Ja nie miałem najmniejszych szans :/ Nawet miałem kolegę z Bielawy podrzucić, mam nadzieję że mi wybaczy zapominalstwo. Gdyż Urodził mi się 17 sierpnia syn Jerzy(3 tygodnie prawie po terminie) i teraz na razie wycieczki rowerowe dalsze niż kilka kilometrów od domu nie wchodzą w grę :-))) Zresztą nawet nie myślę o tym bo moja powiększona rodzina mnie w całości pochłania :-)) pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia pewnie dopiero w nowym sezonie, chyba że lubicie późnojesienne jazdy to ja się piszę! Piotr Moje gratulacje!! Widzę, że maluszek się nie śpieszył No najważniejsze, że w końcu się zdecydował Ja się oczywiście piszę na jesienne jak i zimowe wypady także odezwij się Pozdrawiam!
rockrider Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Dojechaliśmy tylko na Sowe ;P Ale przygody też mieliśmy, np. konie, stado jamników czy krowa na poboczu Ogólnie fajnie, na zjeździe z Sowy jak nigdy jechało mi sie pewnie hehe
Ciastkorz Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Dojechaliśmy tylko na Sowe ;P Ale przygody też mieliśmy, np. konie, stado jamników czy krowa na poboczu Ogólnie fajnie, na zjeździe z Sowy jak nigdy jechało mi sie pewnie hehe Który zjazd? ten taki po wielkich kamolach?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.