Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś 16:30 będę :) pod neptunem może i kumpel dojedzie...

po za tym jak ktoś ciekawy to mam kilka fotek z 3dniowej (licząc tylko rowerowanie) wyprawy na wschód:

FOTKI WYPRAWY mazury, suwalszczyzna, puszcza białowieska

było super, inny świat, lokalni mówi do nas: "bo tam u was na zachodzie to ..."

pogoda dopisała sprzęt też, wrażenia: mniam..

z ciekawostek dodam że nocleg łącznie za trzy noce na jedną osobę wyniósł nas 20zł :)

do tego dojazd itd i impreza zamknęła się w około 300zł ;) (1800km przejechane autem łącznie 4 dni)

także da się tanio pozwiedzać, jest już kolejna wizja dam znać ...

pozdro

Napisano

I jak dojechali wszyscy szczęśliwie? :)

Ogólnie trasa się mi podobała, ale najlepsze było pole pokrzyw(co się okazało z bliska to jakieś krzaki) :)

PS: Dzięki Paweł na pożyczenie lampek :thumbsup:

Napisano

Mnie też się podobalo;) Szkoda, że nie mamy zdjęcia tego pola pokrzyw i sarenek które Cie chciały stratować :thumbsup:

a oto i kilka zdjęć na pamiątke;)

Cisy

Pozdro;)

Napisano

heh

pamiętajcie że to była wersja skrócona (popołudniowa) :P trasy

tam jest gdzie pojeździć .. następnym razem zapodamy z aparatem

jak znam życie biorąc kamerę saren w takim wydaniu się nie trafii, ani dętki kolegi żyjącej własnym życiem hehe

Napisano

Jedziemy gdzieś w niedziele? Proponowałbym na Sowe i Kalenice dawno tam nie byłem wiec jest okazja :)

A jutro w sobote możemy pojechac pod Strzegom, a dokładnie do Morawy gdzie są rozgrywane Mistrzostwa Świata w jeździe konnej :)

Napisano

Hmmm...myśle że możemy pojechac na tamę później koło tego źródełka w las i na górze skręcic w prawo. Wyjechac powinniśmy w Glinnie i z Glinna za kościółkiem skręcimy w prawo, wjedziemy ponownie w las i wyjedziemy bezpośrednio na Walimskiej :P

Myśle, że na przełęczy bedziemy koło 12 :thanks:

Napisano

Ja jednak uderzam z Mikołajem na szlaki walimskie :thumbsup:

Przejedziemy trase mtb powerade Głuszyca i potem wbijemy sie na zamek Rogowiec i zielony singielek :)

Napisano

Hmmm...myśle że możemy pojechac na tamę później koło tego źródełka w las i na górze skręcic w prawo. Wyjechac powinniśmy w Glinnie i z Glinna za kościółkiem skręcimy w prawo, wjedziemy ponownie w las i wyjedziemy bezpośrednio na Walimskiej :)

Myśle, że na przełęczy bedziemy koło 12 ;)

Dla mnie ok, choć kilometrowo i "ciężkościowo" nic mi to nie mowi:p Dozobaczenia jutro!

Napisano

Cześć Koledzy,

Właśnie mi się przypomniało że dzisiaj jest maraton w Zieleńcu. Ja nie miałem najmniejszych szans :/ Nawet miałem kolegę z Bielawy podrzucić, mam nadzieję że mi wybaczy zapominalstwo.

Gdyż Urodził mi się 17 sierpnia syn Jerzy(3 tygodnie prawie po terminie) i teraz na razie wycieczki rowerowe dalsze niż kilka kilometrów od domu nie wchodzą w grę :-))) Zresztą nawet nie myślę o tym bo moja powiększona rodzina mnie w całości pochłania :-))

pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia pewnie dopiero w nowym sezonie, chyba że lubicie późnojesienne jazdy to ja się piszę!

Piotr

Napisano

Miała być Sowa i Kalenica, a wszystko skończyło się po 16 km w lesie koło Zagórza w ten oto spektakularny sposób:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/150bb9cf2f603735.html

Na podjeździe strzelił hak przerzutki. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że to wina przypływu energii po zjedzeniu banana 5 minut wcześniej. Dobrze, że nie zjadłem dwóch na raz, bo pewnie zmieliłbym jeszcze przerzutkę.

Rower idzie jutro do serwisu. Mam nadzieję, że załatwię to w ramach gwarancji i na tyle szybko, że za parę dni będę nógł znowu jeździć.

Napisano

Cześć Koledzy,

Właśnie mi się przypomniało że dzisiaj jest maraton w Zieleńcu. Ja nie miałem najmniejszych szans :/ Nawet miałem kolegę z Bielawy podrzucić, mam nadzieję że mi wybaczy zapominalstwo.

Gdyż Urodził mi się 17 sierpnia syn Jerzy(3 tygodnie prawie po terminie) i teraz na razie wycieczki rowerowe dalsze niż kilka kilometrów od domu nie wchodzą w grę :-))) Zresztą nawet nie myślę o tym bo moja powiększona rodzina mnie w całości pochłania :-))

pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia pewnie dopiero w nowym sezonie, chyba że lubicie późnojesienne jazdy to ja się piszę!

Piotr

Moje gratulacje!! Widzę, że maluszek się nie śpieszył:P No najważniejsze, że w końcu się zdecydował:D Ja się oczywiście piszę na jesienne jak i zimowe wypady także odezwij się :)

Pozdrawiam!

Napisano

Dojechaliśmy tylko na Sowe ;P Ale przygody też mieliśmy, np. konie, stado jamników czy krowa na poboczu :)

Ogólnie fajnie, na zjeździe z Sowy jak nigdy jechało mi sie pewnie :D hehe

Napisano

Dojechaliśmy tylko na Sowe ;P Ale przygody też mieliśmy, np. konie, stado jamników czy krowa na poboczu :)

Ogólnie fajnie, na zjeździe z Sowy jak nigdy jechało mi sie pewnie :D hehe

Który zjazd? ten taki po wielkich kamolach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...