Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cóż nie powiem, te 110km to mój rekord jak na razie ;-) Nie powiem że pod koniec nie musiałem się wlec za Tobo który cierpliwie na mnie czekał ;)

Napisano

Kurcze, ale wam zazdroszcze. Ja od wypadku, czyli juz od 5 tygodni nie siedzialem na rowerze, ale mam nadzieje, ze na wiosne dolacze do grupy i posmigam z wami.

Boje sie tylko, ze bede mial maly uraz do szybkich zjazdow i dlatego coraz bardziej zaczynam myslec o zmianie HT na fulla. Tobo chyba pochwali taka zmiane ;)

Kuba, skad sciagasz epica?

Napisano

Od wuja z włoch jeździł tam jako test bike, jest brzydki jak noc na wieśniackich częściach, ale odrobina kasy i zobaczycie jaki cudny się zrobi.

W sumie z takich rzeczy co on ma to rama, fox na przedzie, hample k18 i koła crossmax ust które chyba sprzedam bo mi się nie podobają ;)

Napisano
co gleba to jestem coraz wolniejszy na zjazdach :o naprawde staje sie coraz wiekszym asekurantem.

Ja juz tez tak mam. O ile wiecej przyjemnosci z jazdy mozna by czerpac gdyby mozna sobie bylo wylaczyc wyobraznie :)

jest brzydki jak noc na wieśniackich częściach

Tylko nie mow, ze w kolorze "screaming pink" :P Widzialem kiedys taka rozowa rame epica na allegro. Brrrr ....

Napisano

http://img75.imageshack.us/img75/9965/zdjcie010aw7.jpg

:P

Rower generalnie z wyglądu podobny do moich wymiocin, ta złota kiera to już w ogóle szczyt obciachu

Ale...

W tv z takich pasztetów robili ładne dziewczyny więc z tej ramy też duużo wyciągnę :D

A nie wiecie co to są za koła, bo wiem ze mavic crossmax jakiś, wyglądają na enduro, które są pod v, ale te są na tarcza i kurde w sumie nie wiem :D Wiem tyle ze są ust.

I tak jak coś je chyba sprzedam bo moje są ładniejsze ;)

Napisano

widze ze mam co żałować ze nie pojechalem na wyprawe..;/...ale nastepnym razem sie poprawie i pojade z wami..;D ;)

Napisano

nie wiem co chcesz od roweru - mnie sie ten zielony podoba. korby i kierownica to prawie na pewno dokladka sklepu ktory mial ten rower jako testowy.

kola to prawie na pewno mavic crossland - cos powyzej crossride a crosstrailami.

Napisano

Kubusiu, że tak spytam....

Na co teraz chcesz malować forczka? ;)

Arek, ja po kilku glebach przez miesiąc zbierałam się sama w sobie, żeby w końcu odważniej zjeżdżać :) Ale w przeciwieństwie do Was, jestem do przodu o młoda=głupia :). Na starość chyba trudniej o odwagę...

Napisano

No ;) każdemu przyjdzie zmądrzeć :P Chociaż sam u siebie zauważyłem że po roku zacząłem jeździć bardziej asekuracyjnie ;) to że trwało to jeden dzień to inna bajka :D

Kurka, będę musiał się do Was jakoś wybrać jak pogoda będzie lepsza to pojeździmy ;)

Napisano

Hy hy, Kuba naiwniaku, on przyjeżdża do mnie, a nie na ścigi do Ciebie ;)

A co do jazdy asekuracyjnej... po zawodach w Brennej zwątpiłam w sens istnienia takiej jazdy ;)

Napisano

I Gev powiedziała wszystko ;)

A właśnie w Brennej miałem przy objeździe trasy jazdę typowo asekuracyjną ;) A później kto był ten wie ;)

Napisano
Kurka, będę musiał się do Was jakoś wybrać jak pogoda będzie lepsza to pojeździmy ;)

Uh, jednak moja wypowiedź powyższa jest bez sensu -.-

Już dawno wiedziałam, że rower ważniejszy...

Kuba, zielona krówka ładnie wygląda ;) A kupiłbyś mi tam w tym kraju kolczykiiii? Plosim ^^ Albo innego gadżeta ^^

Napisano

Bo to forum rowerowe ;)

W tym roku z rowerem mnie nie będzie. Jak Gev chęci nie wyrazi to też nie będzie. Przcie wiesz że bez Ciebie nigdzie nie jadę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...