Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie wstrzymuje, rownie dobrze moge jechac jutro Czech jak i gdzies "blizej", jednakze jesli bedziecie jechac do tych Czech to tez pojade ;)

Napisano

Ja nie mogę jechać ze względu na mój organizm - długo się regeneruję, wiem że na każde 100km potrzebuję 3-4 dni. Ostatnim razem po 100km robiłem podjazd na kostkę walimską i miałem straszne problemy z nim. Uczucie braku sił w nogach, więc nie chcę przed sobotą się katować. Jutro planuję góra 60km a w piątek odpoczynek i przygotowanie roweru ;)

Napisano

Shiet, a mi wypada chyba wlasnie robota - wlasnie sie dowiedzialem (trza dozbierac do R7 w koncu ;P) :/

Napisano

Kurde :D :D :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Sie umawiacie na wypady - jak ja bym z wami pojechał...

Tylko moje kolana nie pozwalają ehh co najwyżej moge sobie na domanice na niskich przełożeniach jeździć

Znacie jakiegoś dobrego ortopede w Świdnicy? Byłem w medyku to się oczywiście dowiedziałem, że nic mi nie jest....

Napisano

heh arek_wro to spotkamy się pod sklepem ok? bo ja z inferkiem tez musimy podskoczyc do nich :D Wax a nie chciałbys pojechać na lech bike festival w sobotę?:D

Napisano
heh arek_wro to spotkamy się pod sklepem ok? bo ja z inferkiem tez musimy podskoczyc do nich :D Wax a nie chciałbys pojechać na lech bike festival w sobotę?:D

a ty nawrotek czym jedziesz?

Napisano

No niby toyotą z wujkiem dwoma rowerami. Zależy czy ciotka i ich córka będą jechać, bo jak nie to myślę, że rower by tam wszedł.

Ciufcią raczej nie jadę :D

Chyba pod sklepem się spotkamy :D Niech Inferek napisze czy mu pasuje :wallbash:

Napisano

nie wiem czy juz nie za pozno ale chetnie przejade sie z wami jutro po okolicach. to postaram sie was zlapac o 10 pod sklepem.

Napisano

Ziomy jak juz wrocicie z dzisiejszych wojazy to napiszcie jak wyglada sprawa ze Szklarska..

- kto jedzie w jakis dzien ot tak sobie posmigac po okolicy i jaki to bedzie dzien (Tobo z tego co pamietam to w sobote planuje odlaczyc sie od familii i posmigac po szlakach - ale tego co napisales o Marcinie, Jeleniej, pociagach i nocnych przejazdach to juz nie zajarzylem :P

- kto jedzie poscigac sie z cyborgami na LBF (sobota)

- kto nie jedzie nigdzie i spotykamy sie na piwie :D

odpowiedzcie prosze ino hej!

Napisano

Dostalem cynk od Tobo co i jak w sobote i z kim bawimy sie w rowerowanie a nie w cyborgiade wiec do zobaczyska w sobote pod szrenica :P

ps. Nawrotek -> zmien olej w ukladzie przed startem :D zapowietrzony uklad dla cyborga to pewna przegrana :P ihiihihi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...