Sel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja sie wstrzymuje, rownie dobrze moge jechac jutro Czech jak i gdzies "blizej", jednakze jesli bedziecie jechac do tych Czech to tez pojade
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja nie mogę jechać ze względu na mój organizm - długo się regeneruję, wiem że na każde 100km potrzebuję 3-4 dni. Ostatnim razem po 100km robiłem podjazd na kostkę walimską i miałem straszne problemy z nim. Uczucie braku sił w nogach, więc nie chcę przed sobotą się katować. Jutro planuję góra 60km a w piątek odpoczynek i przygotowanie roweru
Sel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Shiet, a mi wypada chyba wlasnie robota - wlasnie sie dowiedzialem (trza dozbierac do R7 w koncu ;P) :/
Wax Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja się piszę na sobotę i na niedzielę, na jakiś wyjazd po okolicy
arek_wro Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o jutro to ja sie pisze na jakies gorki i lasy. Tylko nie moge wczesniej niz 10.30 bo o 10tej odbieram rower z serwisu na Wroblewskiego.
Jarod Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Kurde :D :wallbash: :wallbash: Sie umawiacie na wypady - jak ja bym z wami pojechał... Tylko moje kolana nie pozwalają ehh co najwyżej moge sobie na domanice na niskich przełożeniach jeździć Znacie jakiegoś dobrego ortopede w Świdnicy? Byłem w medyku to się oczywiście dowiedziałem, że nic mi nie jest....
zabiel17 Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 No i pięknie- ja też nigdzie jutro nie pojadę- mamuśka się uparła i nie ma gadania.
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 heh arek_wro to spotkamy się pod sklepem ok? bo ja z inferkiem tez musimy podskoczyc do nich Wax a nie chciałbys pojechać na lech bike festival w sobotę?
tobo Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 heh arek_wro to spotkamy się pod sklepem ok? bo ja z inferkiem tez musimy podskoczyc do nich Wax a nie chciałbys pojechać na lech bike festival w sobotę? a ty nawrotek czym jedziesz?
arek_wro Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 OK, bede o 10 w sklepie. To start spod sklepu, czy tylko tam cos zalatwiacie a wyjazd pozniej?
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 No niby toyotą z wujkiem dwoma rowerami. Zależy czy ciotka i ich córka będą jechać, bo jak nie to myślę, że rower by tam wszedł. Ciufcią raczej nie jadę Chyba pod sklepem się spotkamy Niech Inferek napisze czy mu pasuje
Sel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Milej jazdy ;P Ja przed Szklarska o ile pojade musze sobie zrobic przerwe dzien
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Idę spać. Jutro o 10 pod rowerkowym na Wróblewskiego
Wolfram Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 nie wiem czy juz nie za pozno ale chetnie przejade sie z wami jutro po okolicach. to postaram sie was zlapac o 10 pod sklepem.
Szoppers Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ziomy jak juz wrocicie z dzisiejszych wojazy to napiszcie jak wyglada sprawa ze Szklarska.. - kto jedzie w jakis dzien ot tak sobie posmigac po okolicy i jaki to bedzie dzien (Tobo z tego co pamietam to w sobote planuje odlaczyc sie od familii i posmigac po szlakach - ale tego co napisales o Marcinie, Jeleniej, pociagach i nocnych przejazdach to juz nie zajarzylem - kto jedzie poscigac sie z cyborgami na LBF (sobota) - kto nie jedzie nigdzie i spotykamy sie na piwie odpowiedzcie prosze ino hej!
Nawrotek Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja bede sie scigac z cyborgami trasa ma 37 km, potem mozemy razem isc na pycha pizze i piwo
Sel Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja prawdopodobnie zabieram sie z Tobo, Marcinem i Zabielem pociagiem na "rekreacje"
inferek Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ale Wam fajnie... też bym pojechał Myślę że nad morzem też bedę miał gdzie pośmigać.
Sel Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Pozjezdzasz sobie do morza ;PP Moze akurat na mielizne dojedziesz ^^
Szoppers Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Dostalem cynk od Tobo co i jak w sobote i z kim bawimy sie w rowerowanie a nie w cyborgiade wiec do zobaczyska w sobote pod szrenica ps. Nawrotek -> zmien olej w ukladzie przed startem zapowietrzony uklad dla cyborga to pewna przegrana ihiihihi
Nawrotek Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 hihii ja i tak trzymam ręce na rogach na zjazdach PAnowie to jak idziemy po maratonie na piCCe ?
Szoppers Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie olej w hamulcach tylko olej w " Twoim" ukladzie cyborgi tez musza co jakis czas zmieniac olej
inferek Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja nie zmieniam DOT i tak mi już wszystko wyżarł i nie tylko DOT (%)
Nawrotek Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Yhyh ja też mam jeszcze świeży ^^ Tzn jeszcze mi krew po Carskoje Igristoje, Gosso musuje http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Igristoje więcej o nim
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.