Nero12 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 temat dla bikerów z Radomia drugie co do wielkosci miasto w mazowieckiem i nie mozna zapomniec o nas
Viviusek Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Jupi cos nareszcie sie dzieje ;] ja zreszta tyz nie mam z kim zabardzo jezdzic na rowerze i poszukuje osob chetnych na wycieczki Czekam na propozycje
teddo Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ciekaw jestem gdzie jeździcie wokół Radomia (tak w promieniu 30 - 40 km), bo mi po paru tysiącach kilometrów ciekawe miejsca i trasy się kończą. Jak znacie jakieś fajne szlaki, PTTK - owskie lub własnego autorstwa dajcie tutaj znać. Wszystko jedno: szosa, las, polne drogi, szutry..... Michałów pozdrawia wszystkich bikerów z Radomia!!!
crazybiker Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 No pieknie sie dzieje! Chlopaki poczatek pazdziernika to moj come back do kraju wiec robimy spotkanie na piwku a potem na weekendzie jak pogoda bedzie sprzyjac maly wypad!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.