Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiejsza trasa: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Sosnówka -> Miłków -> Mysłakowice -> Bukowiec -> Kostrzyca -> Karpacz (Orlinek) -> Sosnówka -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze ;) dystans: 82 km

Napisano
z płoszczynki na płoszczyne miałem max 72,47 lekko dokręcając :devil: a na Kapelę można wjechać ciekawą ścieżką lasem z "prawej" strony.

a moge poprosic Cie o dokladniejszy namiar na ta sciezke ?? bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi

Napisano

trudno opisać, ale spróbuję. na drodze z Dziwiszow do Maciejowa trzeba skręcić w lewo kawałek za smażalnią ryb. droga prowadzi do stawów - przed nimi skręcić w prawo i jechać aż się skończą. później w lewo i przez las mniej więcej prosto aż do niebieskiego szlaku, który idzie szczytem i prowadzi do Kapelli. bez mapy trudno znaleźć, z mapą też :D . i oczywiście jest zakaz wjazdu bo "ścinka drzew", jak we wszystkich lasach teraz.

Napisano
trudno opisać, ale spróbuję. na drodze z Dziwiszow do Maciejowa trzeba skręcić w lewo kawałek za smażalnią ryb. droga prowadzi do stawów - przed nimi skręcić w prawo i jechać aż się skończą. później w lewo i przez las mniej więcej prosto aż do niebieskiego szlaku, który idzie szczytem i prowadzi do Kapelli. bez mapy trudno znaleźć, z mapą też ;) . i oczywiście jest zakaz wjazdu bo "ścinka drzew", jak we wszystkich lasach teraz.

wielkie dzieki ;):) mniej wiecej juz wiem :P:P a przynajmniej to ze to jest na drodze z dziwiszowa do maciejowej... a reszte sie znajdzie :P:) wiec do zobaczenia na trasie :P no chyba ze masz ochote na wspolny wypad na kapele:)

Napisano
wielkie dzieki :):) mniej wiecej juz wiem ;):P a przynajmniej to ze to jest na drodze z dziwiszowa do maciejowej... a reszte sie znajdzie ;):) wiec do zobaczenia na trasie :) no chyba ze masz ochote na wspolny wypad na kapele:)

Ja może i bym miał, ale nie wiem czy dam radę, bo młody słabiak jestem bez krzty kondycji :D

Napisano

ja jestem chetny :D tylko dajcie znac jakos wczesniej bo pracuje i musialbym sobie ustawic tak robote zeby miec czas... w kazdym razie dzisiaj na pewno gdzies wyskocze :P moze byc na kapelle jesli ktos z was ma ochote :P

Napisano

Ja mogę niestety tylko dzisiaj, bo jutro muszę o 15 oddać rower ciotce kolegi, więc jeśli jechać gdzieś w piątek czy sobotę, to musiałbym na złomie mojego ojca, nie serwisowanym od 3 lat x]

W każdym razie idę gdzieś pojeździć, jeśli coś będzie wiadomo na temat tej ustawki to dajcie znac. 691 281 242

Napisano
Dzisiejsza trasa: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Sosnówka -> Miłków -> Mysłakowice -> Bukowiec -> Kostrzyca -> Karpacz (Orlinek) -> Sosnówka -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze ;) dystans: 82 km

Poważnie 82 km ci wyszły bo mi cos tu na oko troche mnie wychodzi ;-) No ale jak licznik tak pokazał to raczej z nim nie wygram

Napisano

Hehe, ja jakoś dojechałem na tę kapelę, waha na łysej górze złapał kapcia i musiałem zjechać sam ;pp I mało co się nie zabiłem, bo za szeroko wziąłem jeden zakręt i na piasku mi się przednie koło lekko obsunęło ;p

Napisano

Kiedys jak pojechałam z kolega na kapele, to tez akurat na górze złapał kapcia i biedak nie mial tej przyjemnosci ze zjazdu :)

Napisano
Wlasnie, i nie pomogles mu w łataniu ? ;) Ban jak nic <_<

Powiedział, że mu się już nie chce wymieniać dętki i powiedział, żebym jechał, bo po niego tato podjedzie ;p

Napisano

też wczoraj zmokłem, w okolicach jakuszyc. pod kurtką byłem suchy, a cała reszta jakbym do wody wpadł :D właśnie kończyłem trzecią pętlę maratonu, który tam będzie za kilka dni (w związku z festiwalem, ale w tym roku wyjątkowo nie jest w szklarskiej maraton). jak to nie przekona moich rodziców żeby mnie puścili to już nie wiem co :D

Napisano

co powiecie na jakąś ustawkę jutro? np. można by pojechać do rudaw janowickich skoro kapella już była? :) np. o 10 pod górą z krzyżem.

a jak nie to znowu jadę sam :)

Napisano

a moze ustawmy sie na srode?? jutro pracuje :) w kazdym razie ja jestem chetny na kazdego rodzaju ustawki ;):) mozna na mnie liczyc :P:P tyle ze musze miec wolny dzien :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...