AC94PL Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam, W 2013 roku zakupiłem rower Kross Level B4, Level B4 (29er) | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie, w tym sezonie ponownie pojawiły się problemy z suportem, podczas pedałowania zaczyna stukać i przeskakiwać, dodatkowo stan korby wygląda na tragiczny zatem przydałaby się wymiana. W jednym z serwisów rowerowych zaproponowali mi przejście na nowszą technologię suportu, zaproponowali mi model Deore FC-M590 wraz z wkładem suportu za 280 zł plus 40 złoty robocizny. Nie ukrywam, że chciałbym wydać maksymalnie do 300 złoty za suport z korbą, zależało by mi także na nowszej technologii, dodam też, że mam dość duża siłę w nogach i potrzebował bym solidnych części. Szczerze mówiąc, jestem kompletnie zielony w tym temacie. Czy ktoś może mi doradzić, jakie części by się dla mnie i mojego roweru sprawdziły? Bardzo dziękuje
michalMtBXcT Napisano 13 Kwietnia 2016 Napisano 13 Kwietnia 2016 Jeżdżę na tych korbach już 3-ci sezon i się sprawują bardzo dobrze a warze sporo bo prawie 120kg i też mam ciężka nogę a cenę którą ci zaproponowali za korby i robotę jest raczej ok wymieniłem w nich łożyska po jakich 8kkm bo chrupały ale do tego czasu było spoko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.