mjack Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 http://allegro.pl/item121865456_nowa_korba...gwarancja_.html Na allegro czy też w sklepach internetowych można kupić tą korbe w atrakcyjnej cenie. Myślę nad zakupem, jak by ona grała z przerzutką przednią deore, tylnią deore xt i kasetą HG50-9. Co sądzicie o tej korbie? Warto czy może lepiej kupić troszeczkę tańszą Deore LX fc-m580? Różnica cenowa około 50 zł. Proszę o Wasze opinie.
cookiesrulez Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Mi się wydaje że Hone to po prostu LX w innym malowaniu... Ale oczywiście mogę się mylić.
Jacke Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Bo hone to jest lx w innym malowaniu. Niby mieli wzmocnic lx`a zeby powstal hone ale wagowo korby akurat są takie same. Tylko kolor inny
tobo Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Bo hone to jest lx w innym malowaniu. Niby mieli wzmocnic lx`a zeby powstal hone ale wagowo korby akurat są takie same. Tylko kolor inny to jest dokladnie lx w innym kolorze. jedyne co moze je roznic to material z jakiego wykonane sa tarcze mechanizmu - trzeba to sprawdzic w katalogu dealerskim - ma go kazdy wiekszy sklep handlujacy shimano. w specyfikacji na koncu katalogu znajdziesz opis korb i material zebatek. choc rownie dobrze lx i hone moga i w tej kwestii byc takie same.
Cub_S Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Korby są takie same , ale cena ich też jest bardzo porównywalna Musaiłbyś się dobrze zastanowić czy chcesz wydać te 20 -30 zł więcej tylko na to by kobra była czarna na pewno byś miał troszke rzadziej spotykaną korbe od LXa [ ale to też tylko do czasu ] pzdr Cub_S
mjack Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Dzięki, a jak z kompatybilnością takiego napędu? Przypominam: przerzutka przód deore, tył deore XT, kaseta HG50-9, łańcuch Shimano CN-HG53.
mjack Napisano 2 Września 2006 Autor Napisano 2 Września 2006 Bedzie dzialac , bo czemuz mialo by nie ;] THX:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.