Skocz do zawartości

[Warszawa] Przechowalnia roweru na zimę

Hampfrey

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Poszukuję dobrej, zaufanej przechowalnie dla mojego roweru na okres zimowy w Warszawie. Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Proszę o pomoc bo na balkonie nie zostawię roweru na mrozy. Pozdrawiam.

Napisano

Cześć Hampfrey, zapraszam Cię do Więcej Miejsca (www.wiecejmiejsca.pl) - nowej przechowalni rzeczy w Warszawie. Dojeżdżamy do klientów, odbieramy rowery (i nie tylko), przechowujemy i zwracamy po sezonie :). Odbiór roweru gratis. Szczegóły na naszej stronie.

Napisano

Dokładnie, Cyklon, Cyklon juhu :) Nie sprawdzałam akurat tam przechowalni ale wiem, że jest.

A poza tym jeszcze Plus na Zamiany (Ursynów) (tu akurat sprawdzałam, jeszcze Ci zrobią w ramach opłaty mycie i przegląd).

• 3 tygodnie później...
Napisano

Sprawdiłem jeden z linków - cena za przechowanie 170 zł.

Mam duży garaż, mieszkanie dobrze ubezpieczone, więc może otworzę konkurencję za 150 zł :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dziekuję za odzew. Ostatecznie powierzyłem sprzęt Trybikowi przy ul. Płowieckiej z przeglądem za 30 zł/m-c. Zdam relację po odbiorze na wiosnę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...