Skocz do zawartości

[stery] zagadka

Nerrad

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, mam dla was mały rebus. Kupiłem stery półzintegrowane ale nie mam pojęcia jak nazwają się poszczególne części i w jakiej kolejności je zamontować . Na dodanym zdjęciu częsci sterów oznaczyłem literkami alfabetu, jeżeli ktoś może niech napisze mi po kolei które cześci mam w koeljności założyć Miski już nabiłem, łóżyska wiem że do nich trzeba włożyć, dlatego ich nie oznaczyłem.11695037_998456496853437_889195438744763

Napisano

Czy to co oznaczyłem z literką B to jest bierznia. Już nabiłem na sterówke, F to na pewno kapa, tylko która?? Montować ją na dole czy u góry?Osobiście stawiam na dolną cześć , ale czekam na wasze rady...

Napisano

Od dołu winno być tak: Bieżnia na widelcu, czyli z tego co widzę "B" (na zdjęciu do góry nogami). Na to wianek kulkami do góry. Wkładasz widelec do ramy i dalej: wianek kulkami na dół, na to uszczelka "C", bieżnia "F", gumowy klin "E", podkładka "D" i na to mostek. Nie wiem co to jest "A", to jest metalowe czy z plastiku? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...