Skocz do zawartości

[Deore Disc]

Radoslav

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje zakup w przyszłości :D hamulców hydraulicznych jak w temacie. Chodzi mi tylko o przedni konkretnie.

Znalazłem takie oferty:

Deore Disc M535 (przód) - bez tarczy - 304 zł

Deore SM-RT63 160 mm - 59 zł

Piasta przednia Schimano Deore HB-M535 - 62 zł

Czy to bedzie pasować? Czy są jakieś inne warianty? Tańsze?

Napisano

Myśle, że powinno pasować. Tańsze pewnie zawsze się znajdzie, ale pytanie, czy sie opłaci...?;p ZCo najwyżej możesz poszukać tańszego zacisku, bo ja za 309zł kupiłem chyba cały hampel w bike center razem z tarczą. http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=308

Zorientuj się, z jakim adapterem jest sprzedawany zacisk, ale standardowo jest pod tarcze 160, więc powinno być ok.

Napisano

Będzie bez problemy pasować. Bardzo fajne hamulce (tylko klocki firmowe trochę słabe). Mam podobną konfigurację, tylko piasty XT. W podobnej cenie rozważ też zakup Magura Julie.

Napisano

za 400zł dostaniesz np avidy juicy 5 polecam i uwazam ze w wypadku kwoty jaka rozwazasz warto troche dolozyc niz zalowac potem-shimano maja jedno wielkie halo-fadding :(

Napisano

400 zl nwego z gwarancja ?

Mialem 535 i polecam , dalem 270 zl z tarcza deore teraz ceny nieco wyzsze , test masz w dziale odpowiednim , dopisze nieco jeszcze , wlasnie zmienilem na XT 2003 , co do deore to za taka kase bdb hamulec i zadnych problemow nie mialem i nie zawiodl mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...