Radoslav Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 Planuje zakup w przyszłości hamulców hydraulicznych jak w temacie. Chodzi mi tylko o przedni konkretnie. Znalazłem takie oferty: Deore Disc M535 (przód) - bez tarczy - 304 zł Deore SM-RT63 160 mm - 59 zł Piasta przednia Schimano Deore HB-M535 - 62 zł Czy to bedzie pasować? Czy są jakieś inne warianty? Tańsze?
KONAbiker Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 Myśle, że powinno pasować. Tańsze pewnie zawsze się znajdzie, ale pytanie, czy sie opłaci...?;p ZCo najwyżej możesz poszukać tańszego zacisku, bo ja za 309zł kupiłem chyba cały hampel w bike center razem z tarczą. http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=308 Zorientuj się, z jakim adapterem jest sprzedawany zacisk, ale standardowo jest pod tarcze 160, więc powinno być ok.
fuwmartie Napisano 3 Sierpnia 2006 Napisano 3 Sierpnia 2006 Będzie bez problemy pasować. Bardzo fajne hamulce (tylko klocki firmowe trochę słabe). Mam podobną konfigurację, tylko piasty XT. W podobnej cenie rozważ też zakup Magura Julie.
szakq Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 za 400zł dostaniesz np avidy juicy 5 polecam i uwazam ze w wypadku kwoty jaka rozwazasz warto troche dolozyc niz zalowac potem-shimano maja jedno wielkie halo-fadding
wookie Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 400 zl nwego z gwarancja ? Mialem 535 i polecam , dalem 270 zl z tarcza deore teraz ceny nieco wyzsze , test masz w dziale odpowiednim , dopisze nieco jeszcze , wlasnie zmienilem na XT 2003 , co do deore to za taka kase bdb hamulec i zadnych problemow nie mialem i nie zawiodl mnie.
szakq Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 dokladnie tak za komplet dwoch na oba kola z tarczami 180/160 dalem 790zł z przesylka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.