Skocz do zawartości

[Ogniwo] Ciężko się obraca

Foxi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skuwałem dzisiaj łańcuch i po skuciu ogniwo gdzie to było robione bardzo ciężko się obraca. Co z tym faktem zrobić żeby ruszało się tak jak pozostałe?

Napisano

Śrubokręt pomógł a nawet za mocno musiałem jeszcze raz skuwać. Jak łańcuch znowu rozejdzie się w tym miejscu to zrobię to na spinkę. Co ciekawe był to nowy łańcuch i po 50km zrobił mi taki psikus... 

Napisano

Po co śrubokrętem jak rękami spokojnie się da. Łapiesz tak jakbyś chciał złamać łańcuch w miejscu skucia. Z wyczuciem parę razy machniesz i gotowe, jak nie to powtarzasz albo bawisz się skuwaczem.

Napisano

Po co śrubokrętem jak rękami spokojnie się da. Łapiesz tak jakbyś chciał złamać łańcuch w miejscu skucia. Z wyczuciem parę razy machniesz i gotowe, jak nie to powtarzasz albo bawisz się skuwaczem.

W moim przypadku nie było tak łatwo może przez to, że łańcuch nowy. 

Napisano

Śrubokręt pomógł a nawet za mocno musiałem jeszcze raz skuwać. Jak łańcuch znowu rozejdzie się w tym miejscu to zrobię to na spinkę. Co ciekawe był to nowy łańcuch i po 50km zrobił mi taki psikus... 

Spiąłeś tym samym pinem w tym przypadku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...