Skocz do zawartości

[do 600 zł] Używany rower MTB.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Herbaciany
Napisano

Mówiąc; teren, myślę o trudnym podłożu które mogą pokonać już tylko lepszego wykonania rowery.

Na drogi leśne nadaje się idealnie. Tam bywam dość rzadko, lecz jak nie ma innej opcji ( choć jazda w lesie jest przyjemna) rower daje radę. Nic go nie boli, nie ma problemów.

Pozdrawiam ;)

Gość Herbaciany
Napisano

Wielkie dzięki Herbaciany za opis. A mówiąc teren, to jaki dokładnie masz na myśli? Do jazdy po lesie da radę?

Opony to Kendy Nevegal.

Napisano

Witam!

Chciałbym podłączyć się do pytania, z tym, że potrzebny jest rower dla kobiety 175cm/60kg.

60%~ asfalat 40%~ las.

Mógłbym dołożyć do 700zł.

Dzięki!

Gość Herbaciany
Napisano

Witam!

Chciałbym podłączyć się do pytania, z tym, że potrzebny jest rower dla kobiety 175cm/60kg.

60%~ asfalat 40%~ las.

Mógłbym dołożyć do 700zł.

Dzięki!

Witam

Rower trekkingowy 19" nadałby się na takie wyprawy.

Najlepiej poszukać, pojechać do właściciela i samemu stwierdzić czy się nada.

Ramy,koła, widelce same nie odpadają więc nie potrzeba roweru z wyższej półki.

Rozumiem, że ma być to rower zadbany.

• 1 miesiąc temu...
Gość Herbaciany
Napisano

Witam

Z racji że w marcu nie wyszedł zakup roweru, postanawiam trochę odświeżyć temat. A więc znalazłem tego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5325620790 rockridera 5.2 oraz taki http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5299141244 Unibike. Wolał bym bardziej rocridera, ale ma on mniejszą ramę i w związku z tym mam pytanie, czy dla mojego wzrostu ~186 cm nie będzie on za mały?

Cześć.

Sprawdź na stronach, jak wypada btwinowska 'L-ka'.

Ja mam rockridera 6.3 w rozmiarze M i nie jest dla mnie za mały.

Mam 182 wzrostu.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

A które z Krossów są ciekawe - rama, seria A, B?

Jakby jeszcze raz ktoś wkleił przykłady Giantów z Allegro, linki już nie działają byłbym wdzięczny.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jakby jeszcze raz ktoś wkleił przykłady Giantów z Allegro, linki już nie działają byłbym wdzięczny.

Tak niestety działa kupowanie roweru za 500-700 zł - szukasz konkretnych, pojedynczych okazji i kupujesz. Nie ma czegoś takiego jak "przykłady", nie ma też sensu się rozpisywać na temat poszczególnych modeli, serii itp. Jedyny wyjątek wart wspomnienia to Giant Rincon, który zadziwiająco często pojawia się w tym przedziale cenowym i jest sensowną opcją. Ale niekoniecznie najlepszą.

Poszukaj potencjalnie ciekawych aukcji (tylko nie licytacji rowerów wartych 4 razy więcej...), wklej linki i wtedy pogadamy. Chyba że szukasz jelenia, który codziennie będzie przeglądał Allegro za Ciebie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...