Skocz do zawartości

[suport]Czy da się naprawić wkład suportu Campagnolo Mirage?

dereza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,mam pytanie,czy da się naprawić wkład suportu na kwadrat Campagnolo Mirage?mam mały luz,może da się to rozebrać i włożyć nowe łóżyska?czy konieczna jest wymiana na nowy wkład?Jest to jakoś rozbieralne?

Napisano

Wrzucę z kilka dni,teraz czekam na klucz żeby odkręcić wkład,potrzebny jest specjalistyczny klucz,jak przyjdzie,odkręcę to zapodam fotki,zawsze jak wkład suportu był zużyty ,to wymieniałem na nowy,podobno w campagnolo da się wymienić łożyska(przynajmniej tak czytałem)Jak się nie będzie dało to kupię nowy 36x24 włoski gwint ITAL.

Napisano

Tu nie chodzi o zwykły klucz do suportu  tylko o BBT 4,który łatwy w zakupie nie jest,jedynie w 3 sklepach był dostępny ;)

Napisano

Próbowałem i tego,ale jest bardzo mocno dokręcone,bez klucza nie obejdzie się,przy innych starych suportach młotek i przecinak robiły swoje,przy campagnolo tak łatwo nie jest,można tylko popsuć,za lichy materiał na ten eksperyment,

Napisano

Klucz dzisiaj przyszedł,nie było łatwo odkręcić,trzeba było skakać po kluczu,ale mniejsza z tym(to co mówić o młotku i wybijaku itp.pierwszy raz był rozkręcany w życiu,mocno dokręcają we włoszech 70nm).

Jednak nie da się rozebrać,próbowałem ale nic z tego.

16509900815_a5b655601e_s.jpgDSC00609 (Kopiowanie)

16509899585_decdc9701d_s.jpgDSC00608 (Kopiowanie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...