zekker Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Czy taki zestaw da sobie radę w mieście, EWENTUALNIE podczas powrotu do domu przez nieoświetlony fragment, pola czy lasu? To znaczy, czy warto to kupić zamiast Roadster/Lightster i Waliego? Światła jest dość, ale to skupienie latarkowe, więc problemu oślepiania takie same.
wlosiaty333 Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Mi akurat na braku oślepiania nie zależy, aż tak jak Justice'owi ;D Czyli zestaw warty zakupu?
zekker Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Mi akurat na braku oślepiania nie zależyTo niestety nie wiem czy cokolwiek odpowiadać
wlosiaty333 Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 aż tak jak Justice'owi Zależy mi tylko wolę lepszą, nawet jak troszkę bardziej oślepia.
errwin Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 wężykiem Ten wątek pomału zaczyna przypominać groteskę. Z prostego wyboru przedniej lampki za 100zł coraz bardziej zaczyna się wyłaniać kilkustronicowy obraz kompletnej bezradności i wzajemnych zaprzeczeń Nie trudno się potem dziwić, że PSL wygrało w wyborach samorządowych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.